perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kultainen kunniamerkki

Olen tässä vuoden blogaushistoriani aika moneen kertaan puhunut avoimuuden tärkeydestä. Olen ajoittain pyrkinyt täydelliseen avoimuuteen elämässäni ja saanut jaettua sen ansiosta paljon hyvyyttä. Viidakkomiesmäinen kertavalinta täydellisestä avoimuudesta elämässä on varmasti vapauttava päätös. Jotain todella tavoittelemisen arvoista ja yhteiskunnan vastustamaa.

Minua tiellä täydelliseen avoimuuteen ovat rajoittaneet typerät lait, avoimuuteen tottumattomat läheiset ja yhteistyökumppanit sekä omat pelkoni.

Avoimuus tuntuisi silti olevan vahvuutena tässä blogissa. Kertomalla rehellisesti omista tavoitteistaan niihin saa helposti myös apua. Joskus koetin naputella enemmän menestysläppää, mutta eiköhän netistä löydy ihan tarpeeksi hyvää self-help infoa, jos sellaista tykkää lueskella. Vaikka oikeasti tämä saattaa olla kovakin menestysblogi, koska olen menestyvä ihminen ja kerron rehellisesti matkastani huipulle.

Tiivistän viimeisen vuoden aikaisen elämäni sähäkkään pakettiin. Huhtikuussa 2010 rohkenin kutsua arvostamani blogaajan Viidakkomiehen käymään. Aloin blogaamiseni tällä vaatimattomalla postauksella. Toukokuussa julkaisin tavoitteekseni tienata 100 000 euroa seuraavan vuoden aikana. Sain tukun naureskelevia ja epäuskoisia kommentteja. Olihan silloinen tulotasoni 500e/kk valtion tukia ja omaisuus -5000 euroa aika kaukana vaaditusta. Olin kuitenkin ulkoisesti itsevarma (sisäisesti en) ja löin vetoa onnistumisestani panoksena kultainen lautanen.

Hommat ei alusta asti natsanneet ihan täysiä. Kesällä pyöritin jäätelökioskia ja tein erinäisiä ääriturhia myyntiduuneja tienaamatta pennin jeniä. Rahan tavoitteleminen ja bisnesseminaareissa juokseminen eivät tuoneet välitöntä rikastumista.

Syksyinen rakastuminen ihastuttavaan blogaajaan käänsi elämäni suunnan. Aloin työskennellä asioiden parissa, jotka ovat itselleni oikeasti tärkeitä. Unohdin rahatavoitteet ja keskityin pelkästään foodiliekitykseen. Syyskuusta asti siis pelkkää tykitystä mission takia ilman raha-asioiden miettimistä ja nyt tajusin myös taloudellisten alkavan natsaamaan. Jos mun tarinastani voisi tehdä jonkin yleistyksen niin voisi väittää että,

Bisnes rahan takia ei saa ihmistä parhaimpaansa ja tavoitteiden saavuttaminen on hillitöntä vääntämistä.

Liekki Missio Bisnes, jossa rahan liikuttaminen on vain suurten unelmien toteuttamiseen vaadittava toimenpide käy ilman tuskaa ja työtä. Samalla tarjoutuu loistava mahdollisuus kasvaa lähemmäs parasta minäänsä.

Blogaamisen alkuvaiheessa tuskailin kovasti tulojen saamisella blogista. Myöhemmin lakkasin välittämästä ja jatkoin kirjoittamista vain saadakseni jakaa tärkeitä juttuja. Murehtiminen tulojen puuttumisesta oli sittenkin pelkkä pienen ajattelun aiheuttama mittakaavaharha. Aktiivinen julkinen toimintani on tuonut elämääni ja Shasalle jotain paljon rahaa arvokkaampaa, suhteita.

Haluan jatkaa aloittamallani tiellä blogimaailman hulivilipoikana ja kirjoittaa fiiliksen mukaan. Yhteistyökumppaneilta, tietyiltä läheisiltä ja muilta avoimuuden vastustajilta. Jokainen aiheuttamani suuttumus on tähän mennessä poikinut jotain hyvää muun muassa paljastamalla ihmisten todellisia motiiveja.

Julkinen toiminta on äärimmäisen parasta. Suomen lakien virallisena noudattajana ja läheisteni kunnioittajana tulen jatkossakin käyttämään julkaisuissa tiettyä harkintaa esimerkiksi psykoaktiivisten kasvien hyödyntämisen tai täydelliseen vapauteen perustuvien ihmissuhteideni yksityiskohtien suhteen.

Näin kevään tullen aion fiilistellä Suomen luontoa ja sieltä löytyviä hienouksia. Pian on taas aika kerätä mahlaa

http://pessipeura.blogspot.com/2010/04/mahlat-tuli.html
Kun ei lihasten kasvatusgeimit natsanneet ihan niin hyvin kuin olisin toivonut oman fokuksen lipsahdettua muualle, niin olen siirtynyt toisiin kasvatusbisneksiin. Antaa Rikun vastata Pakurimafian ulkoisesta uskottavuudestaNyt on koulun ja bisneksen täydellistä integraatiota hamuavien viimeiset hetket hakea maailman parhaisiin kouluihin eli Proakatemiaan tai Tiimiakatemiaan

Sen verran hyvin näyttäisi passionbisnes toimivan verrattuna rahan tavoitteluun, että kultainen voitonmerkki taitaa olla tulossa. Ainakin jos laskutapa on minulle suotuisa eli kertyneen pääoman määrää arvostava. Ansiotulot kun ovat edelleen pysyneet valtion tukieuroissa. Eihän sitä minimalismin handlaava muuta tarvitsekaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvä teksti, Pessi! Tässä oli mukana jo vähän kaivattua nöyryyttäkin ;-). Oikea oivallus myös, että raha ja menestys seurannee kun tekee itselle tärkeitä juttuja. Sun blogi, avoin toiminta ja Shasa ovat inspiroineet myös mua paljon. Jos täällä päässä kehitteillä olevilla liikekonsepteilla joskus tehdään miljoonia, tai edes euroja, niin saat ansaitsemasi kiitokset!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta Antti :) Täytyy tulla ihailemaan inspiroinnin vaikutuksia heti kun miljoonahommat natsaa! Its not a matter of time its a matter of thought.

    VastaaPoista