perjantai 1. huhtikuuta 2011

Mediahommia

Shasa Tampereen takahuoneessa Risto Pietilä piirtää karttaa foodi ja hopeaskenen integraatiosta Suomessa. Seuraavaksi meikän tykitykset Liekkibisneksestä ja 12.4. Ajankohtainen kakkonen ohjelmassa tiivistys koko skenestä. Lauantaina 9.4. kuvaajat tulossa myös meidän Suklaata ja Seksiä bileisiin.

Asiallisten lehdistötiedotteiden tylsää naputtelua ei joudu yksikään sihteeri tekemään liekkibisneksessä. Kun tekee bisnestä aidolla intohimolla niin vähitellen mediakin kiinnostuu. Kaikki meillä käyneet toimittajat on vähintään muutaman liekitysvideon tsekanneet pohjalle tänne tullessaan. Yhtään markkinointieuroa ei tarvitse hukuttaa massamarkkinointiin, kun vaan viestii tekemisistään ja työskentelee muillekin merkittävien asioiden edistämiseksi.

Tieto hyödynnettävissä olevista mahdollisuuksista omassa ympäristössämme pitää saada kaikille. Toimittajaneitikin oli aivan liekeissä kuullessaan asuvansa huikean lähteen vieressä, jonka olemassaolosta ei edes tiennyt.

Sosiaalisten kontaktien määrää nostamalla saa haluamiensa asioiden etenemiseen vauhtia. Jos joku haluaa lähteä launtaina lisäämään suhteiden määrää kanssani lauantaiseen Jyväskylän yöhön niin yhteydenotot on tervetulleita!

1 kommentti: