torstai 17. maaliskuuta 2011

Pakurimafian kommandopaasto

Kolmen päivän elo vihermehuilla oli henkisesti mielenkiintoinen kokemus. Välillä alavireinen tunnelma otti hetkeksi vallan, mutta onneksi oli kaverit rinnalla. Kurinalaisuutta vaativana suorituksena paasto sujuu ehkä helpoiten porukalla.

Smootilalla kokkailun yhdistäminen paastoon oli todella hauska kombo. Sai keskittyä hajuaistin optimointiin maisteluiden jäädessä väliin. Hyvä aistien kalibrointikikka blokata yksi aistikanava ja keskittyä muiden hyödyntämiseen.


Detoxia ja pintaväritystä voi boostata niasiinilla.

Paastoon lähtiessä olisi hyvä keventää ruokavaliotaan. Hienovarainen lopetus on ehkä se tärkein juttu. Ei aivan optimaalisista toimintatavoistamme huolimatta meillä hommat toimi ja energiavarastot täydentyivät. Hörpimme siis kolme päivää lähinnä sellerimehua (testobuusteri <3) ja lähdevettä ja olihan ne colonicitkin ohjelmassa.

Pakurimafia 1, paasto 0.

Pientä lisävirtaa paastonpäätösbileisiin toi Lari omalla vierailullaan,

http://emputivemputi.blogspot.com/2011/03/muutakin-kuin-mustaa-makkaraa.html


Kevyttä maistelua päättymisen kunniaksi.


Nyt varovaisesti takaisin kohti vahvempia aineita ja kesäkunnon hankintaa.

If you choose to take alcohol I recommend to take your booze and medicine at the same time
-David Wolfe

3 kommenttia:

 1. Heippa :). Mua kiinnostaisi kovasti tuo niasiini + teidän vihermehun resepti sekä se teittekö sen ihan mehustimella vai tuollaisella tavallisella sekoittimella.

  Olen lukenut useista ulkomaisista lähteistä, että niasiinia käytetään ihon puhdistukseen ja auttaa esim. akneen. Miten kauan tuo niasiinin aiheuttama punoitus kesti? Ja miten koet ison annostuksen vaikuttaneen ihoon ja sen kuntoon?

  ~ S

  VastaaPoista
 2. Tasapainottaako nää luomuelintarvikkeet mun henkistä auraa? Kun on ollu vähä epätasapainoo, sellanen jun ja jan juttu, tiet varmaan ;) ja onko sulla sellasia hyvänolonkiviä mitä hierotaan poskiin? Kuulin et ne auttaa masennukseen ja on kuulemma aika luomua. :)
  vastaathan pian t: Laura

  VastaaPoista
 3. En ole käyttänyt niasiinia säännöllisesti. Ihon punotus kesti puolisen tuntia, eikä aiheuttanut muuta erikoista iholle. Vihermehuja puristettiin mehustimella. Jos haluaa paastota, eikä omista mehulinkoa, niin blenderi+siivilä yhdistelmä käy hätävarana. Ei meillä mitään reseptejä ollut. Mehustimeen tungettiin selleriä, kaalia, pak-choita, kurkkua, tomaattia, porkkanaa ja omenaa. Pääraaka-aineina maskuliiniset selleri ja kurkku.

  Masennukseen jeesaa kehon ravinnepuutosten paikkailu. Luomuun vaihtaminen voi auttaa, mutta ei ehkä poista ongelmaa. Kaikki ei ole fyysisestä ravinnosta kiinni, jos haluat tietää tarkemmin tästä puolesta, niin verianalyysin teettäminen olisi kova. Musta tosi hauska juttu masennukseen olisi raakasuklaa kyllästettynä spirulinalla ja muulla b-vitamiinipitoisella ravinnolla.

  Hyvänolon kivistä en tiedä sen enempää. Suosin enemmän maadotusta.

  VastaaPoista