tiistai 26. huhtikuuta 2011

Raakaa pääsiäistä

Juutumme toisinaan tarkastelemaan asioita kovin mustavalkoisina. On psykologisesti luonnollista lokeroida asiat pitääkseen mielensä eheänä informaatiotulvaisessa maailmassa.

Tykkään nähdä sateenkaaren kaikki värit. Siis yhdistää elämääni parhaat palat kaikesta mahdollisesta avoimena uusille asioille. On iso rikkaus tuntea ihmisiä, jotka keskittyvät tutkimaan sisäistä maailmaansa ja ihmisiä, jotka viihtyvät lähinnä sosiaalisissa tilanteissa. Tykkään yhdistää molempia ominaisuuksia omaan elämääni. Tehdä sisätöitä ja olla vaikuttamassa myös ympäristööni. Pääsiäisenä olin täysin offline maadottumassa henkisesti ja fyysisesti. Harjoittelin pyyteetöntä hyväntekijyyttä viemällä ystäville raakaherkkuja. Helpoin tapa näyttää mistä raakailussa on kyse on syöttää utelijat vaikka seuraavalla Pasta Bolognesella

Kesäkurpitsaa perunankuorimaveitsellä lastaksi (noin 1/syöjä). Marinoitumaan oliiviöljystä, mausteista ja yrteistä valmistettuun marinadiin. Hyvin toimii myös soijakastike ja balsamiviinietikka höysteinä. Jos antaa marinoitua yön yli niin saa ihan löysää tavaraa.

Bolognese sós:
4-5tomaattia
3dl liotettuja auringonkukansiemeniä
1dl oliiviöljyä
4 liotettua taatelia
basilikaa
oreganoa
mustapippuria
Mm. Chiliä, cayennea ja valkosipulia laittamalla voi vielä lisätä lämpimän ruoan fiilistä. Lähes täysraakailijana haen aina halutessani mausteista lämmittävän viban.
Blendaa tehosekoittimella tai vaikka sauvasekoittimella ja tarjoile marinoituneen pastan kanssa. Bon Voyage!

Helppoa rawfoodreseptiikkaa hyödynnän Peikkojen maailmasta. Myös Magnuksen loistoresepteistä mämmi toimi pääsiäispöydässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti