tiistai 15. maaliskuuta 2011

Japanialaispaasto

Japanin tapahtumat kiinnostavat tällä hetkellä ihmisiä ympäri maailman. Facebook tulvii linkityksiä eri artikkeleihin, joissa pohditaan tapahtumien kulkua, mahdollisia haittavaikutuksia ja salaliittoja. Tilanteen seuraaminen ja vaikutuksilla spekulointi voi olla mielenkiintoista ja herättelevää. Itse tykkään kuitenkin keskittyä vain asioihin, joihin voin vaikuttaa. Tässä tapauksessa omaan terveyteeni ja säteilykestävyyteeni.

Altistumme jatkuvasti valtavalle määrälle saasteiden, sähkömagneettisen säteilyn ja kemiallisten aineiden kaltaisia stressitekijöitä. Ei ole radioaktiivisen säteilyn lisääntymisestä kiinni, että tarvitseeko meidän suojata kehoamme. Olemme valmiiksi niin täynnä raskasmetalleja ja kemikaaleja ettemme edes maadu kuollessamme. Kun nyt toistaiseksi olemme Suomessa säästyneet pahemmilta gammasäteilyiltä, niin tästä japanialaishässäkästä voi hakea kiksit suojautumisensa parantamiseen.


Foliohattu päähän ja kraanavettä muoviämpärissä olohuoneen nurkkaan..? Ei ehkä se ykköskeino.

David Avocado Wolfe lähetti tällaista sanomaa:
In light of the meltdown of Fukushima: How to protect yourself and your thyroid against radiation: kelp, ginseng, ashwaganda (recently found to regrow nerves), chlorella, zeolites, fulvic acid, nascent iodine, reishi mushroom, sea salt (also salty miso), botanical (plant-derived) or lipo- vitamin C, magnesium (chlorophyll), selenium (brazil nuts), coconut butter, Megahydrate, Crystal Energy.
Spread the word.

Lisää Wolfen settiä täällä.

Wolfen listalta ehkä helpoin ratkaisu on aloittaa hankkimalla chlorellaa. Puhdistaa todella tehokkaasti raskasmetalleja elimistöstä ja on helposti saatavilla (esim. iherbista). Chlorella on myös darralääkkeiden kingi!

Innostuttiin guidoporukalla kevätsiivoukseen paastoamalla kolme päivää vihermehujen voimalla. Seuraavaksi luvassa siis paastonoviisin syömättömyysfiilistelyä.

2 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus, kiitoksia :)

  Mites Algomedin chlorella, onko jo liiankin kallista laatuunsa nähden?

  http://vegetukku.fi/tuotteet.html?id=5/

  VastaaPoista
 2. Sisäpiirihuhujen mukaan Algomed on ehkä paras Suomessa myytävistä. Puhdistamokin sitä aiemmin toi Suomeen eikä johdu laadun puutteesta, etteivät enää myy.

  Suomessa myytävistä myös Vihreä Helmi on käsittääkseni aika hyvää. https://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/3796/Vihrea-Helmi-CGF-klorella

  VastaaPoista