keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Aitoa MunaaMunalla ja munalla on eroa. Kun kerran saa laadukasta munaa, niin pitäähän sitä imeä oikeaoppiseen tyyliin. Näin menee munansyönti Mansessa.

1. Valitse laadukas munala (kuvan munaa tykkää kuulemma maistella myös ylihifistelijä Jake)
2. Riko munaan reikä iskemällä se kulmahampaaseen. (jos yrität tätä huonolaatuisilla munilla, niin sotkua luvassa)
3. Livauta muna vatsaasi, eli niele keltuainen kokonaisena. Näin saat munan herkät rasvat vahingoittumattomina sisuksiisi.

Munan imemisen jälkeen bodarina tykkään korjata testotasojani. Siihen käytän Jussi Riekin hehkuttamia pipettipulloja.Kotoista männynsiitepölytinktuuraa....ja kuuluisaa poronsarviuutetta.

Varmistaakseni kasvun myös työpäivän aikana työstän aamulla regeneroivan eliksiirin matkaani. Tässä example mun rakennussmoothiesta


1/2l mantelimaitoa
1/2l fermentoitua kyytönmaitoa (eli 24h pöydällä seisotettua, kotoisasti viiliä)
2 kuppia sun warrior suklaaprodea
2 rkl camucamua
1dl gojimarjoja
1/2 dl kookosöljyä tai muuta rasvaa.


Hunaja sopisi makeuttajaksi (joudun säästämään hunajat ja mangot talkooväelle ja toimittajille, etten enempää lihoaisi...)

Muut proteiinilisät otan lähinnä hampusta.

Vastaanotto Tampereella on ollut huikea. Runsaudensarvessa eivät antaneet maksaa ostoksia, kun olivat niin intona "kilpailijan" saapumisesta viereiseen kortteliin. Lähipunttiksella ei oltu aivan yhtä innoissaan, kun lensin melkein pihalle juodessani lähdeveteni viinipullosta. Eivät arvostaneet selityksiäni veden paremmasta säilyvyydestä tummassa lasiastiassa...


ALFkin opettaa, että elämässä pitää olla sähinää..


ja vauhti korjaa virheet, kuin myös idolillani niin kovin monesti :D

10 kommenttia:

 1. Petteri Kilpinen oli pelkkää silmänlumetta ja so last season... - Kiminkinen on alusta asti ollut se Skenen original Innoittaja!

  VastaaPoista
 2. Kiminkisessä on aitoa liekkiä kun se viilettää menemään. Ja kaikki sen tyttäriä nähneet tietää, että kyllä noilla opeilla voi ainakin silmiä hivelevää jälkikasvua maailmalle tarjota.

  Tapsan salainen ase on savusauna, jossa minäkin olen saanut kylpeä hyvässä seurassa...

  Ei olla kaikista terveysopeista ihan samoilla linjoilla, mutta maalaislääkärin hahmo on silti todella esikuvallinen. Leppoisalla positiivisella otteella paranee kummasti, vaikka söisikin vähän miten sattuu.

  VastaaPoista
 3. Hölmö kysymys,mutta onko sillä siis merkitystä että juoko sen munan suoraan sieltä reiän kautta(ainakin kyllä kätevää),kuin lasista?

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla enemmän merkitystä sillä juomatavalla fiiliksen kannalta :) Tietysti tuoreimmassa muodossaan muna pysyy kuoren sisällä, mutta jos sen käyttää heti rikottuaan, niin samat hyödyt saa myös lasin kanssa nautittuna. Silloin ei vaan tule sitä primitiivistä munanimemiskokemusta...

  VastaaPoista
 5. Arvelinkin jotain tuommosta:)Täytyypä näyttää mallia miehelle:)

  VastaaPoista
 6. Mikä mesta toi on missä näkyy noita munia/maitoja yms?

  VastaaPoista
 7. Kiminkinen tais olla eilen Mariassa :P

  Ei liity aiheeseen, mut "Shasan kalenteri" kirjoittelee? :D Harmi, ettei toi vie millekään jännälle sivulle...

  VastaaPoista
 8. Go Kiminkinen! Laittoiko hyvää maalaishuumoria??

  Munia ja maitoja haetaan Tampereella Ahlmanin opistolta. Sieltä saa myös Highlander lihaa, villisikaa ynnä muita laatulihoja.

  Tilamyymälän maitotuotteet ikävä kyllä pastoröituja, eli maitonsa kannattaa hakea navetalta maidonhakuaikana eli kello 17.30-18.15

  VastaaPoista
 9. Wau hei.. Siisti blogi! Uteliaisuus heräsi. Viime kesänä katselin ku tuuli vei männyn siitepölyt mukanaan, ja harmittelin etten tiedä miten sen saisi kerättyä talteen. Nyt ukolla näkyy kotoisat männynsiitepölytinktuurat räpylässä! Ei pystyis kertoo, että miten on kerättyä? Ja ehkäpä myös miten on uuettua? Ja tarviiko edes uuttaa? Miksei lapioisi suoraan kiduksiin.. :)

  VastaaPoista
 10. Moi Kristian!

  Kannattaa tutustua Jaakko Halmetojan tuotantoon (youtube + www.jaakkohalmetoja.com)

  VastaaPoista