lauantai 29. tammikuuta 2011

London baby!


Lontoota on tullut koettua nyt kaksi päivää, ja meidän kohdalla se on tarkoittanut aika montaa eri kuppilaa. Saman alan yritykset on olleet kovassa syynissä, ja ideoita on pyritty pöllimään parhaamme mukaan. Kovaa mainetta niittänyt Starbucks on ihan oikeasti hyvä - kahvi on tosi maistuvaa, kaakao samoin, ja niitä löytyy kätevästi jokaisesta korttelista! Yksilöllisyys nyt saattaa vähän kärsiä, mutta toisaalta - eihän ne sillä itseään myykään...

Shasaa ajatellen uusia idiksiä on tullut runsaasti, ja on kiva nähdä, mitä kaikkea niistä Tampereelle tullaan viemään käytäntöön. Kesäksi on suunniteltu ainakin jäätelöä, ihanaa! Tositosi tummaa suklaata ja ainakin avocadomustikkaa, mmmmmm...

Lauantai ja sunnuntai sujuu semman merkeissä, kun Uskalla Innostua -porukka kohtaa Lontoon sykkeessä. Niin jännittävää! Toivottavasti setistä tulee hyvä :-) Kohta pitäisi varmaan hoitaa ensimmäisen suunnitelmallinen osuus tätä reissua ajatellen, liittyen juurikin viikonlopun ohjelmaan - ei nimittäin ole mitään tietoa, kuinka hoidamme itsemme semmapaikalle. Ei oikeastaan ole vielä tietoa siitäkin, että mikä se paikka edes on.

Ihan off topic, ollaan melekee aurinkolomalla! Tänään matkalla museoon katsomaan valasta, joka ei koskaan ollutkaan siellä (ja se olisi sitäpaitsi ollut muovia, höh!), pääsi fiilistelemään vihreää nurmikkoa ja aurinkoa = kevättä. Upeaa!

Kivaa vierailla, lempee sulle,
Tiia (ja syy, miksi minä kirjoittelen, on tietty se, että Pesellä on niin kiire syödä.).

Ps. Kiinalaiseen katuruokaan ei ole luottamista! Ihan kauheaa mitä sitä voikaan suuhunsa laittaa :-D

3 kommenttia:

 1. Terveisiä täältä vanhasta Brittien siirtomaasta Intiasta...kiitos heille että täällä on hyvä ja kattava rautatieverkosto(maailman suurin työnantaja).
  Keväästä ei vielä tietoakaan kun täällä on talvi ja lämpöä +33(Pondicherry,Tamil Nadu).

  Mulla on sitten muutama idea miten ei kannata tehdä(intialaisittain)...

  Nauttikaa parhaasta päivästä koskaan !

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen lähdössä keväällä Lontooseen ja olisi kiva jos voisit suositella muutamaa ekokauppaa missä kannattaisi käydä..
  Kiitti.

  VastaaPoista
 3. Terve Anna!
  Tuossa yks kiva puoti:
  http://www.asnatureintended.uk.com/

  Chiswickin puoti oli ainakin minun mieleen. Lähelle pääsee metrolla. Lähin pysäkki turnhamn green.

  VastaaPoista