sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Liekeissä


Julkistin pari härskiä tavoitetta yrittäjille puhuessani. Puheessa myös tyylikäs black out 13.45-14.35 ja paljon liekitystä!

Ollille kysymys. Eikö jätkällä ole boollsia julkaista omia testituloksiaan, vai oliko tulokset liian nöyryyttäviä? Teithän kuitenkin yli kymmenen punnerrusta...

Kertaan vielä, että meikä painaa 66,5kg ja 2 kuukauden päästä 75kg. Aiemmat massankeruu hommat on feilanneet, mutta tällä kertaa tulen onnistumaan. Vielä jos saan Fitnessfirstin sponssaamaan mut huippusafkoille, niin voitto on saletti. Olli voi neppailla pipettipullojen kanssa, mä keskityn syömään hyvin, treenaamaan optimaalisesti ja paljastamaan kaiken tapahtuneen matkalla tavoitteeseeni.

Uskon laatulihan rakentamisen onnistuvan parhaiten kunnon foodeilla. Katsotaan miten Ola pärjää pelkällä kemialla!

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Mikä se tollanen alle 10 kilon massanlisäys on? Neuvolakamaa ;)

  VastaaPoista
 3. Onneksi tavoitteet on tehty ylitettäväksi!

  VastaaPoista
 4. Musta tuntuu et mä syön liikaa pähkinöitä ja siemeniä (macadamia, pekaani, saksan-, hasselpähkinä sekä seesamin-, pellavan- ja chian siemenet). Paria viime mainittua lukuun ottamatta omega 6:ta on aika paljon suhteessa 3:een.

  Miten sä optimoit sun pähkinöiden syönnin? Ne on mullekin jotenkin niin tärkeää ravintoa (ja aika hintavaa myös), että ei ole kyse mistään pikkujutusta :)

  VastaaPoista
 5. Jos tuntuu, että syöt liikaa niin vähennä! Pähkinöiden runsas syöminen ilman idätystä tai liotusta voi muutenkin aiheuttaa hankaluuksia suolistolle ja yleensä elimistölle antiravinteiden vuoksi. En ole laskenut tarkemmin omia rasvahappojen saantejani, mutta perehdyttyäni aiheeseen ei näyttäisi olevan hätää. Painotus osastolle chia ja hamppu sekä mahdollisesti hyvän rasvahappokoostumuksen öljy kuten udos oil. Kommentoin aihetta vielä lisää kunhan saan opiskeltua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :)

  Ai niin hamppu! Sitähän mä käytän välillä ihan ylipaljon. Udo's oilia sen sijaan en, varmasti on hyvää laatua mutta tuntuu silti hieman ylihintaiselta, varsinkin kun se sisältää myös aika turhaa auringonkukkaöljyä.

  Pyrin toki liottamaan, mutta toki tulee syötyä vähän liikaa myös kuivia pähkinöitä... muistelisin jostain lukeneeni, että antiravinteita on varsinkin ruskeissa pähkinöissä, joten macadamiapähkinöiden liottaminen ei ehkä olisi aivan niin välttämätöntä. Toisaalta, se on aika raskasta ruokaa jota hyvän maun takia aika helposti syö muuten liikaa ja sitten on hieman kuvottava olo ja maksalla kova työ selvitä ylimääräisistä (anti?)ravinteista.

  VastaaPoista
 7. Antiravinteita ehkä on myös pähkinä-/manteli-/siementahnoissa (-voissa)? Niitä välillä kun syö liikaa niin kyllähän sen huomaa mm. ilmavaivoina...

  VastaaPoista