maanantai 31. tammikuuta 2011

Just having fun!!

Saatat hämmästellä kuinka ravintolanomistajana vietän aikaani personal development seminaarissa Lontoossa tai Helsingissä Silverclubilla suklaata syöden. Luulenko tosiaan, että tällainen hauskanpito sopii yrittäjän elämään?

Todellakin kuuluu!! Jos mulla on tylsää tehdessäni bisnestä niin millaista bisnestä siitä tulee..?

Kun olen huippufiiliksissä niin keksin kyllä keinot viedä yritystäni eteenpäin missä tahansa. On oikeasti ollut järjettömän avartavaa hengailla Lontoon kahviloissa ja pölliä niistä niin paljon ideoita ja toteutustapoja kun vain ehtii. Ja kun saa hengailla loistavien ihmisten seurassa, kuten Uskalla innostua porukka, niin omatkin bisnekset etenee. Kuten jo Suomen kovin mainosmies Petteri Liekki Kilpinenkin sanoi "yrityksen kasvu=työntekijöiden osaamisen kasvu".

Jengi välillä pyytää heittämään koosteita seminaareista missä käyn. Haluatko kuulla tiivistettynä mitä tehtiin 500 euron seminaarissa kaksi päivää? Kun kirjoitat tämän muistiin ja toteutat omassa elämässäsi niin saat saman hyödyn ilmaiseksi.

HAUSKANPITOA ALUSTA LOPPUUN!! Pohkeet on vieläkin jumissa kaikesta hyppimisestä. Eli kun pidät hauskaa niin opit ja kun opit niin sulla on hauskaa ja kun varmistat että samalla kun opit ja pidät hauskaa niin sulla on hauskaa ja kanssa opit ja muutkin oppii niin taikakaava on valmis. Seminaareissa lisäetuna on se fakta, että sosiaalisesti hauskaapitäessä oppiminen on vielä tehokkaampaa kuin yksin. Vedetään sosiaalihauskaa meiningillä myös Suomi foodeille skenen tulevaisuudenluomispalavereissa


Treenaamiset ei ole menneet ihan putkeen vielä massakuurin alussa. Detoxin lopettaminen ja Lontoon ruoille siirtyminen veti kropan aika jumiin ja treenit on jääneet vähälle. Silti pientä kehitystä

Paino 66,5kg --> 67,4kg
Lihasprosentti 45,0 --> 45,3
rasvaprosentti 11,9 --> 11,4
Mitoissa ei juuri muutoksia paitsi vatsanympärys 75cm-->79cm!!!

Mun ja Olan riukubodyt kahden viikon treenin jälkeen.
Pikaisena analyysina voisin todeta ahkeran Starbucks kahvittelun keränneen kroppaan nestettä. Kahvihan diureettina poistaa nestettä ja saa kropan tämän jälkeen varastoimaan sisääntulevaa nestetäydennystä. Kannatti silti istua kahvilla maailman kovimman kahvilabrändin tiloissa fiilistelemässä tyylikästä brändäystä.

Lontooseen matkaavia suosittelen pysähtymään seuraavissa paikoissa:

Mikä tahansa Starbucks
Beatroot Edullinen smoothie, mehu & salaattibaari. Paljon samoja elementtejä tullaan näkemään Tampereen Shasalla.
Snog jugurttimarjameininkiä
Wholefoods marketteja löytyy Lontoosta useita. Valikoimista löytyy huippufoodit, luomulihat ja useimmista myös jonkinlainen salaattiravintola.
Luomumeiningit oli kokonaisuudessaan kyllä edellä Suomea. Perusmarkettien valikoimissakin useimmat tuotteet olivat jotain lisäaineettomia ja luomutarjontaa hyvin. Kaupunginosista kannattaa laatusafkaa haluavan tsekata Cavent Garden. Kuulemma paljon kasvis- ja raakaruokaravintoloita, tosin jäi meiltä käymättä.

Ja jos on Lontoossa pakko päästä treenaa niin tsekkaaFitnessfirst tuli onneksi apuun jeesaa mua lihastenkasvatuksen kanssa. Otin mukaan Lasselta vain mantelit ja parapähkinät huolehtiakseni testotasoista ja olin näköjään voimissani lautoja halkoessa (kuten myös mun babe)
Lihaskasvun ensimmäisten kahden viikon jonkin asteisessa menestyksessä tärkeimpänä on ollut kasvun fiilistely. Näen jo itseni adoniksena, kroppa tulee perässä.

1 kommentti: