torstai 20. tammikuuta 2011

Kuulat kattoon


Videossa bugi, jaan sen silti. Sähäkkä treeni, jonka päälle 15 minuuttia paljasjalkailua pakkasessa. Sisälle palatessa Jalatkylmäänveteen kikka esti paleltumat.


Palkkarina sellerimehu+msm
Hyvät treenisafkat Kung fu master style!

6 kommenttia:

 1. Hoh! mahtavaa settiä! Treenaat varmaan liian usein, kun sun naises pystyy keskittyyn vaan paperihommiin :D Mitä toi mössö muuten oli, mitä vedit videolla?

  VastaaPoista
 2. Hapankaalilla herkuttelin. Kun asustaa tällaisen luolamiehen kanssa niin sitä tottuu kaikenlaiseen ja pystyy nähtävästi keskittyy lukujen pyörittelyyn vaikka olis mikä testoshow menossa :D

  VastaaPoista
 3. Rock rock! Itte en oo vielä kahvakuulaa hankkinu, mut kyllä aika paljon pystyy tehdä säkilläkin.

  http://tasapainoon.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Sähäkkä video:) Keskity vielä vähän enemmän tekniikkaan, niin voit tehdä pidempään ja nätimmin.

  VastaaPoista
 5. Puikoissa kiinni näkyisi olevan raaka sipuli, vai tulkitsenkö päin männikköä?

  Jos haluaa joskus kokeilla tuota paljasjalkakävelyä ulkona talvella, niin olisiko siihen suositella jotain, joka "valmentais" jalkoja siihen ennen pihalle menoa? Hyvä tietää, että paleltumien vaara on oikeasti olemassa, ellei tiedä tuollaisia kylmä vesi -kikkoja.

  VastaaPoista
 6. Täytynee vielä hioa tekniikkaa. Kyllähän puikkojen välissä on raaka sipuli ja lautasella raakaa valkosipulia. Molemmat hyviä monella tapaa mm. testosteronituotannon lisääjinä. Tänään puristin vihermehuun sipulin. Ulkoilu puolialastomana pakkasella kannattaa aloittaa melko lyhyistä ajoista 1-2 min ja helpottavina tekijöinä toimii valmiiksi lämmin kroppa sekä lyhyt maakosketus. Toisin sanoen, treenin päälle juoksua/hyppelyä pihalla. Tuo kylmä vesi tuntui olevan myös ihan hyvä varmistelujuttu.

  VastaaPoista