tiistai 18. tammikuuta 2011

Kuntotestit ja treenimatskua

Vedettiin kuntotestit kisahallilla ja tehtiin kisasuunnitelmaa kevään treeniin. Seuraavat kolme kuukautta ramppaan siis Eevin piiskattavana (!!) Helsingissä ja saan koko ajan tarkkaa tietoa omasta kehityksestäni. Mun suunnitelmana on opiskella toi 4h Body kunnolla (mitä Ola ei kuitenkaan jaksa tehdä) ja lähteä toteuttamaan kropan pimppausta järjestyksessä

1. Massaa 1kk
2. Voimaa & rasvat pois 2-3kk

Kun nämä on hoidettu voin kesällä keskittyä paljasjalkajuoksuun eli kestävyyteen. Aion myös toteuttaa kauan sitten kirjatun tavoitteeni (tavoite lainattu aikanaan frendiltä, joka ilmeisesti luovutti sen suhteen).

Juoksen jäniksen kiinni (maalaisjänis eikä mitään cityrabittiä).

Tämän hetkinen kuosi ja tavoitteita 3kuukauden päähän:
Rasvat 11,9% ->8%
Lihasmassa 45% -> 50%
Paino 66,5kg -> 70kg

Mitat rinta 84cm, habat (oikea/vasen) 27/28cm, reidet 40/42cm, vatsa 75cm
Verenpaine 116/63

Lihaskunnossa 30 sekunnissa punnerruksia 47, vatsoja 25, kyykkyjä 32, selkiä 42, yleisliikkeitä 13 ja leukoja 20.
Näihin kaikkiin ainakin 30% kasvu.

Tässä treenejä ja fiilistelyä Kisahallilta.Six minute absKung Fu

Personal trainerilta tärkeitä juttuja palautumiseen


Testaa palkkarina msm, kookosvesi ja viherjauhe.
Aminohappojen saanti treenin jälkeen ei ole tärkeintä, vaan ennemminkin ennen treeniä. Jos saat ne vasta treenin jälkeen, olet jo myöhässä imeytymiseen kuluvan ajan takia.

Perjantaina pääsen varmistamaan Jussi Riekin maksimitoistoja salille ja kuulemaan hänen kovimmat treenivinkkinsä. Niistä lisää loppuviikosta. Jusa saa auttaa mua kehittämään fiksun treeniohjelman kotioloihin jolla rakentaa uusi body. Katotaan paljon uskallan nostaa tavoitteita tän treenin jälkeen.. Nyt keskityn lepoon, sillä levossa se lihas kasvaa :)

3 kommenttia:

 1. No vitsit, tuota mäkin oon joskus kelannut et ihanko oikeesti vasta hölkän / venyttelyiden jälkeen ne aminohapot pitäis saada? Höh, olis pitänyt luottaa vaan omaan maalaisjärkeen - tottakai proteiinien sulatus vie aikansa ja tuskin kauheasti haittaa, jos spirulinaa tai karitsan jauhelihaa syö jo ennen lenkkiä hieman :) KIITOS! :)

  VastaaPoista
 2. Nice Shiiiiet :)
  Yrjöövä kissa ruleeeeees. Iloa ja irvistyksiä treeneihisi!

  VastaaPoista
 3. kiitoos Eevi! Maalaisjärkiajattelu on kyllä fiksua jos on maalaisjärkevä. Lenkkeilystä ja Spirulinasta jakoi JR kiinnostavan linkin

  VastaaPoista