perjantai 29. lokakuuta 2010

Miksi tehdäänValaistusta Shasan toimintaan ja ajatuksia menestyvän liiketoiminnan lähtökohdista. Salaisuus paljastuu kohdassa 2.12.


Tehdään yhteistyötä Jyväskylän parhaiden foodialan toimijoiden eli Fitnessfirstin ja Katriinan kaupan kanssa. Videolla mies Fitnessfirstin takaa ja pientä esimakua smootilan tuotevalikoimasta. Fitnessfirstin foodeista jälleen -5% alennus koodilla liekki.

Viikonloppuna vaikutan vaikuttajiin ja tarjoilen parhaita foodeja Viikonloppuseminaarin osallistujille. Mielettömän siistiä lopultakin päästä näkemään Sarasvuo ja verkottumaan 700 muun itseensä investoivan ihmisen kanssa. Jos olet tulossa, niin tavataan Fitnessfirstin standilla!

3 kommenttia:

 1. loistavat videot! diggailen tosta ekasta videosta, miten nätisti sieltä tuli the golden circle(startwithwhy.com).

  noinhan se menee, on niin helppo tehä jotain siistiä kun tiiät miks teet jotain. sit voi lähtee miettii kuinka voit toteuttaa sitä ja mitä teet. löytyy muuten paljon enemmän mielekästä tekemistä kun vain koittais kehitellä jotain, mille pitäis jälkikäteen löytää tarkotus.

  Jim Collinsinkin mukaan suurin osa maailman parhaista ja menestyneimmistä yrityksistä on perustettu just tän mukaan. ei siellä oo ollu mitään tiettyä tuotetta alussa, minkä ympärille ois firma pistetty pystyyn. siellä oli halu saavuttaa jotain suurempaa ja sit etittiin parhaat saman henkiset tyypit siihen ympärille ja alettiin kokeilemaan kaikkea. näin sit synty sellasia yrityksiä kuin HP, 3M, Sony, PG, Disney ja wal-mart.

  VastaaPoista
 2. Huippuja videoita, on kieltämättä on tullu aika kova hinku testailla nuita smoothieita. : >

  Toivottavasti homma lähtee hyvin käyntiin, niinkö kuulemien mukaan on lähtenykki. Pidän kyllä henkilökohtasesti aivan huipputason luonteenpiirteenä sitä, että hyviä ideoita ei jätetä pelkästään ajatustasolle ja sitten mongerretaan itsekseen kun ajatukset ei toteudu (:

  Olen jo hetkisen seuraillu sinun puuhia ja huomannu kuinka paljon on tullu vastaan sellasia perus mollaajia jotka ei yritä löytää muutako huonoja puolia asiasta ilman minkäänlaista kokeilua ja jos ei löydy, niin sitten tekaistaan tyhjästä sellasia. Olet saanu aika helkkaristi aikaan kaikenlaista kivaa, esimerkkinä nyt tiedottamista fuudeista, terveyskonsteista ja vielä yhteisen putiikinki! Huippua seurata, että joku jaksaa kaikesta huolimatta suodattaa tuomoset pois ja jatkaa ahertamista omien uskomusten eteen :D Tästä saattaa tulla aika suurtaki.

  VastaaPoista
 3. Kun tekemisessä on isompi tarkoitus kuin selviytyminen, ei pienet anonyymikuittailut tunnu missään. Joko tässä pelastetaan maailma tai ei mittään. Menestymistä yleisesti eniten helpottavia tekijöitä on peloista käsin toimimisen yläpuolelle nouseminen. Kiitos tsemppauksesta! Jatkan liekitystä.

  Dr.Poppanen kirjoitti...

  "Koirat haukkuu ja karavaani kulkee" =)

  VastaaPoista