lauantai 30. lokakuuta 2010

Jyväskylässä jäätävää meininkiä

Sarasvuon setti oli SYY:n viikonloppuseminaarissa oli aivan mieletön. Kuusi tuntia pelkkää punchlinea.

Ensimmäiset käytäntöön laitettavat asiat Jarin setistä ovat nukkumaanmenoaika ja aamulenkki. Back to basics. Kehon hyvinvointi on kaiken perusta.

Nyt katsomaan rohkeiden ja aikaansaavien ihmisten leffaensi-iltaa. Jätkät tekee ammattia itselleen siitä mitä rakastaa. Oikea meininki.

Suomen Yrittäjäyhteisön äijien rohkeus on uskomattoman ihailtavaa. Tuoda nyt Les Brown ja Al Gore Jyväskylään kerralla. Tässä luodaan omalle liiketoiminta-alalle uusia pelisääntöjä. Tässä esimakua tulevasta.

Koostan lisää parhaita paloja viikonloppuseminaarista mahdollisimman pian.

3 kommenttia:

  1. Mitä Sarasvuo sanoi nukkumaanmenoajasta? Joogaperinteessä pidetään ihanteellisena nukkuma-aikana klo 22-06.... Toisinaan se onnistuu, toisinaan ei. Viime aikoina olen livennyt varsinkin tuosta nukkumaanmenoajasta tosi pahasti, ja sit yöunet jäävät liian vähäisiksi, kun haluan kuitenkin tehdä ennen töihin lähtöä joogatreenin ja meditaation... Otan tavoitteeksi taas palata itse tuohon ihanteelliseen rytmiin...

    VastaaPoista
  2. Jari kertoi menevänsä joka päivä samaan aikaan nukkumaan ja heräävänsä noin kuudelta. Ei sen tarkempia ohjeita siis jakanut. Pyrin jatkossa suunnilleen tuohon 22-06 rytmiin. Jokainen on yksilö ja unentarve on monen asian summa, joten kannattaa kuunnella kehoaan omaa rytmiään määrittäessä.

    VastaaPoista
  3. Näinpä. Itse olen ayurvediselta tyypiltäni pitta-vata. Vata menee hyvin helposti epätasapainoon ja sekoittaa samalla pittankin. Mieleni kaipaa epäsäännöllisyyttä, mutta kehoni kärsii siitä. Säännöllinen vuorokausirytmi eli herääminen ja nukkumaanmeno aina about samaan aikaan + säännölliset ruokailuajat auttavat tasapainottamaan vataa. Joskushan voi tehdä poikkeuksia, mutta itselleni ei ainakaan sovi tälläinen epäsäännöllinen rytmi, johon olen viime aikoina liukunut. Joten ei muuta kuin taas palaisin perusoppeihin. :)

    VastaaPoista