keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Timantin ensimmäinen kärki: raha

Kun asetat itsellesi tavoitteen, jokainen tekosi matkalla vaikuttaa sen toteutumiseen. Ei tarvitse heti tietää kuinka tulet tavoitteesi saavuttamaan. Tee onnistumisesta ainut vaihtoehto. Kirjoita tavoitteesi vaikka kattoon lapulle, josta luet sen joka aamu kun heräät. Polku alkaa rakentua. Ratkaisevat tönäisyt voivat tulla yllättävältäkin taholta.

Asetin itselleni tavoitteeksi 7.5.2010 ansaita seuraavan vuoden aikana 100 000 euroa. Heitin hatusta rahallisen tavoitteen, mutta otin sen tosissani. En ole vielä uskaltanut edes kertoa siitä kenellekään. Vaikka 99% on vielä tienaamatta, en näe siinä mitään ongelmaa. Se ei ole kuin 100 000 ihmiselle 10 euron lisäarvo ja pyydän yhden euron jokaiselta takaisin.

Työpaikallani minut tuomittiin hulluksi, kun kerroin mistä kaikesta turhasta olen luopunut päästäkseni tavoitteisiini.

Jokainen hetki matkalla vaikuttaa siihen, kuinka hyvin tulee onnistumaan. Goodbye craplife. Eliminoi turhuudet. Yksi tärkeimmistä tekijöistä tavoitteiden saavuttamisessa on vapauttaa itselleen aika tavoitteiden eteen työskentelyyn. Huomioi, että ruokalevosta ja salkkareista luopuminen saattavat järkyttää lähipiiriäsi.

Jos aiot tulla ihmiseksi, joka pystyy tienaamaan vaivattomasti 100 euroa tunnissa, opetteletko kirjanpitoa säästääksesi pari tonnia vuodessa satojen tuntien työllä? Jos kirjanpidon opettelu hidastaa tavoitteesi saavuttamista niin osta se nyt hitto palveluna. Keskity parhaisiin ja tuottavimpiin taitoihisi. Automatisoi loput.

Vapautuneella ajalla olen rakentanut ympäristöä, jossa tulen saavuttamaan tavoitteeni. Kun uskoo itse olevansa menestyjä, alkaa vetää sellaisia myös puoleensa. Jos Lauri luet tätä, niin olen löytänyt loistavan tavan päästä hyvittämään minulta saamaasi oppia. Ja sen diilin nimi on win win. Voitetaan tää peli ja pistetään kaikki kuntoon!

Raha ei ole itselleni tärkeimpiä motivaattoreita. Eihän se ole kenellekään. Rahan perään kuolaaminen on seurausta sen puutteen aiheuttamasta ahdistuksesta. Taloudellinen riippumattomuus vapauttaa keskittymään oikeasti tärkeisiin asioihin.

Tulen palaamaan vielä tähän taloudelliseen osaan timanttia. Etenkin kun ostin äsken Suomen kovimman varallisuusvalmennustalon Varapuu Oy:n päivän valmennuksen. Timanttista settiä luvassa.

Seuraavaksi käsittelyssä 2/6, ihmissuhteet. Timantin kaikki osat pitää saada kuntoon. Jos yksi osa on puutteellinen ei kyseessä ole kuusikulmainen timantti vaan epämääräinen möykky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti