tiistai 1. kesäkuuta 2010

Life game nyt kaupoissa!

Vaurauden kuusikulmaisesta timantista taloudellinen riippumattomuus on vain 1/6. Meinaa monesti unohtua pyhän lottoarvonnan äärellä. Niinkuin onnen voisi saada kuittina pihalle jostain koneesta??

On se kiva laittaa lottovero maksuun, kun Veikkauskin tukee vähäosaisia. Jos haaveilet pääseväsi joskus Gerlanderin paikalle pyörittämään lottopalloja niin tässä hyvä vinkki esiintymisjännityksen poistoon. Lopeta tv:n katsominen.

Kun on lopettanut skeidamedian seuraamisen, ei tunnu enää kovin hurjalle mennä esiintymään sinne. Jotenkin se koko tv-meininki muuttuu paljon pienemmäksi. Miksi jännittämään, kun vielä tietää, ettei ne menestyjätyypit edes katso sitä. Kokemuksen äänellä en puhu, sillä luolamiestä ei vielä valtakunnanmedioissa ole tavattu..

Kaikki ne roolipelit mitä hakattiin junnuna pleikkarilla oli huippuja. Pystyi tekemään mitä haluaa ja olemaan tarinan sankari. Mutta niinhän se voi olla myös life gamessa. Siis tunne-elämykset ihan oikeasta elämästä. Jokainen päivä voi tehdä mitä haluaa. Elämänlaadulle ei ole olemassa mitään kattoa tai rajaa.

Life game ilman pelejä ja televisiota voi kuullostaa pelottavalta. Jos olet näiden kuluttaja niin uskaltaudu pikku testiin. Kuvittele minuutti elämääsi ilman niitä.

Ehditkö mielessäsi aloittaa uuden harrastuksen, vai pistitkö kaiken kuntoon?


Seuraavaksi pari kovaa juttua siitä taloudellisesta osasta timanttia. Nyt lähden jälleen tutustumaan Helsingin siisteimpiin tyyppeihin. Täällä on kyllä joillain todella kova meininki. Jos sullakin on ja oot illan vapaana, niin soittele 0405219356.

1 kommentti: