lauantai 22. toukokuuta 2010

Soitellen sotaan

Aloitin yhteistyöni Suomen Yrittäjäyhteisön kanssa helmikuussa myymällä heidän tulevaa valmennusseminaariaan. Tavoitteet heti kattoon ja kova uho päällä asiakkaiden kimppuun.

Tarkoitukseni oli myydä 100 lippua. 16 myytyä lippua ja 8 viikkoa myöhemmin menin nöyränä toteamaan, ettei tämä nyt taida onnistua. Palautekin tuli suoraan. Teidän Tiimiakatemialaisten perusongelmana on pitkäjänteisyyden puute.

Lähdin tekemään yritysmyyntiä itsevarmana lähes pelkällä kuluttajamyyntikokemuksella. Pelkkä tuotteeseen uskominen ei aivan riittänytkään. Pidin SYY:n jätkiä niin kovina tekijöinä, että ammattitaito tarttuu minuunkin itsestään. Kyllä se varmasti tarttuu, mutta ei nyt aivan tuolla aikataululla.

Pidän edelleen SYY:n yrittäjiä varmoina tulevaisuuden menestyjinä. He ovat juuri sellaista seuraa, joiden kanssa ihminen syttyy. Ja heidän valmennuksissaan käyvät ihmiset ovat samaa tekoa. Kun maksat hieman itsesi kouluttamisesta tutustut parhaisiin tyyppeihin. Etuna kotiopiskeluun on lisäksi opitun reflektointi inspiroivassa seurassa.

Huippuihmissuhteet ovat yksi vaurauden kulmakivistä. Etsi parhaat tyypit ja tutustu heihin. Hyvä pelinavaus on vilpittömästi osoittaa arvostuksesi. Harvojen kehujen maassa se on kaikille harvinaista herkkua. Sen jälkeen sinulle löytyy kyllä aikaa.

Menestyjät haluavat usein auttaa muita. He luovat mahdollisimman paljon arvoa mahdollisimman monelle. Muiden ongelmien poistaminen on heidän tehtävänsä.

Menestymisen kaava

Poista asiakkaidesi ongelmat.

1 kommentti:

  1. Kato sä vedät pitkää siimaa! http://www.youtube.com/watch?v=PcFoLbFL8_A

    VastaaPoista