perjantai 8. heinäkuuta 2011

Sisäistä maskuliinisuutta metsästämässä

Olin taannoin uimassa kansoitetulla hyppytornillisella uimarannalla. Seisoin korkeimmassa tornissa aikeissani tehdä jonkun uimahypyn, minkä osaamisesta en ollut lainkaan varma, missä oli riski satuttaa itseään ja mikä aiheutti minussa pelon väreitä. Olin siis tornissa ajatuksen "en kyllä uskalla" seurassa. Mitä tehdä tällaisessa tilanteessa? On monia malleja manipuloida mieltään suhtautumaan tilanteeseen iloisemmin ja on myös vaihtoehto kunniallinen perääntyminen suorittamalla jokin näyttävä perusvarma voltti. Viimeaikaisen seksuaalienergioiden fiilistelyn seurauksena päätin hakea itsestäni sen miehisen puolen esiin, joka ei peräänny näytön paikan edessä.

Menin siis seisomaan tornin reunalle mahdollisimman maskuliiniseen asentoon, avasin sylini ja sydänchakrani Taiji tyyliin ja fiilistelin omaa miehisyyttäni. Hyödynsin rannalla runsain mitoin ollutta voimakasta feminiinistä energiaa lataamaan itseäni.
Välittömänä seurauksena latailustani koin maskuliinisten tunteiden voimistumista eli koin itsevarmuutta, pelottomuutta, halua kohdata haasteita ja riskejä ja mennä läpi vaikeista tilanteista. Tietoisuus omasta kyvykkyydestä, omasta potentiaalista nousi pintaan. Olen miehisempi mies kuin kukaan silmänkantamalla tyyppinen olotila. Näiden tunnelatailujen seurauksena ei volttihommissa ollut suurempia vaikeuksia.

Olen huomannut tavoitteiden toteutumistahdissa ja maskuliinisuuden nostamisessa selkeää suoraa korrelaatiota. Menestymisgurut opettavat asettamaan tavoitteet siihen muotoon kuin ne olisivat jo tapahtuneet. Kun visualisoi mielessään tapahtumia ja liittää niihin riittävästi tunnetta mukaan, aivot eivät enää tunnista onko kyseessä tosi tapahtuma vai kuviteltu mielikuva. Voit siis saada itsesi uskomaan alitajuntaasi myöten asioiden tapahtuvan varmasti niin kuin olet suunnitellut. Siis ne ovat jo sinulle tosia. Tämä on paras tuntemani metamalli nostamaan maskuliinista itsevarmuutta ja tekemään todellisuudesta haluamansa kaltaisen. Tekee feminiinisempään sukupuoleen vaikuttamisesta hieman helpompaa, kun tietää valmiiksi miten tilanne tulee etenemään. Ja nyt joku voisi saivarrella, että eihän kaikki mene aina niin kuin kirjoissa, mutta ei anneta sen hämätä toimintaa. Kannattaa tavoitteita asettaessa aina visualisoida asiat mielessään niin, kuin ne olisivat jo tosia tapahtumia. Todellisuutemme on heijastuma omasta tietoisuudestamme ja tavastamme kokea maailmaa.

Maskuliinisten käyttäytymismallien puute yhteiskunnassamme heijastelee kaikilla tasoilla. Johtajuus on vähissä, kun feminististyneet miehet ohjaavat toimintaa titteleihin perustuvien johtamisasemien varassa. Aito johtajuus ei perustu auktoriteettiasemiin vaan ammattitaitoiseen ja rohkeaan toimintaan. Johtaminen on luonnollisesti enemmän miesten kuin naisten rooli, eikä pohjoismaalaisessa "kaikissa organisaation osissa on oltava sekä miehiä että naisia" tyyppisessä lähestymistavassa ole mitään järkeä. Naisasianaiset saavat olla eri mieltä. Toki oikeiden miesten ollessa vähissä voi joissain naisissa olla enemmän maskuliinisia piirteitä kuin ympäröivissä miehissä ja näin johtajuus kuuluu luonnollisesti naisille. Uskon luonnollisen tasapainon olevan kuitenkin lähempänä muiden eläinkunnan edustajien ryhmädynamiikkaa kuin skandinaavista tasa-arvopolitiikkaa.

Haluan ehdottaa maskuliinisuuden nostamisen fiilistelyä muille sukupuoleni edustajille, koska koen itse saaneeni siitä niin paljon. Yksi luonnollisimmista tavoista alkaa korjaamaan tilannetta liittyy ravintoon. Maskuliinisuuden puute linkittyy vahvasti miesten alentuneisiin testosteronitasoihin. Syömällä estrogeenisiä ruokia, hipelöimällä xenoestrogeenejä liuottavia muoveja ja syöttämällä itsellemme ja syömemmille eläimille hormoneja ja lääkkeitä, olemme saaneet aikaiseksi kansantaudin nimeltä testosteronikato. Miten miesten voisikaan olettaa käyttäytyvän miehekkäästi kun pusseissa pyörii vain muutamia uimataidottomia veijareita?

Planeettamme on sen verran estrogeenistynyt eläintenkin syntyessä transsukupuolisina monilla alueilla, että myös naisten kannattaisi siirtyä kohti hormonaalisesti tasapainoisempaa ravintoa. Kun Tyynessä valtameressä on jatkuvasti hautumassa Texasin kokoinen naishormoniteepussina toimiva muovilautta, on meillä käsissämme valtava ongelma. Seuraavassa listaa vältettävistä ja lisättävistä ruokailutottumuksista ja toimintatavoista testosteronitasojen kohottamiseen. Pidän listani lyhyenä ja yksinkertaisena, jotta voit helposti omaksua kaikki kohdat ja tehdä itsellesi ja ympäristöllesi massiivisen palveluksen.

Vältä
-E-pillereitä
-Ruokasi säilyttämistä muoviastioissa
-Kemikaaleja

Suosi
Urospuolisten eläimien lihaa. Esimerkiksi Highlanderin liha Suomessa on lähes aina urospuolista isopallista eli kastrosoimatonta sonnia. Voisiko olla hieman eri testosteronitasot kuin syödessä isotissistä vanhaa lypsylehmää..?
Nokkosenjuurta. Estää testosteronin konvertoitumista estrogeeniksi.
Selleriä
Männyn siitepölyä

Meditoi seuraavia listoja ja mieti, kuinka voisit toteuttaa testosteronin täyteisempää ruokavaliota. Naisellisen perspektiivisin saamiseksi toivoisin myös jonkun asiaan syventyneen foodistiblogaajan purkavan asiaa omien kokemustensa pohjalta. Monet hormonitoiminnalle edulliset yrtit toimivat tosin tasapainottavasti molemmille sukupuolille.

Esittelen vielä kansallispuistossa retkeillessä kehittämäni maskuliinisuusmeditaatioharjoituksen leikkisille nuorille (ja miksei vanhemmillekin) uroksille. Tämän harjoituksen fiiliksistä olisi hauska kuulla jotain kommenttiosastolla!

1. Mene metsään missä ei ole lähellä asutusta.
2. Fiilistele maskuliinista eläintä, kuten 300 kiloista uroskarhua.
3. Käyttäydy kuin tuo eläin ja päästele eläinääniä. Haastele metsälle, uhoa ja pullistele.
4. Palaa ihmisten ilmoille inhimillisesti käyttäytyen, maskuliinisella energialla latautuneena laumojen johtajana.

Facebookissa, missä ystäväksi lisääminen on suositeltavaa mikäli koet hyötyväsi tekemisteni seuraamisesta, lupailin tehdä videon oluen valmistuksesta. Jatketaan siis seuraavaksi aidosti miehistävällä olutreseptiikalla. Stay tuned :)

21 kommenttia:

 1. Multa on mennyt täysin ohi ejakuloinnin "huonous", miksi siis ei?

  VastaaPoista
 2. Tota reseptiä on odoteltu tulevan vastaan<3 Zipping super beer mein, playa got a new game!

  VastaaPoista
 3. Ejakuloinnissa mies lataa paljon elinvoimaansa lähtevään uimajoukkueeseen. Jos ei ole tarkoituksena lisääntyä tai tarvetta eritteellisiin fetissileikkeihin, kannattaa sperman elinvoima ja ravinteet kierrättää elimistön omaan käyttöön. Miesten välitön nukahtelu seksuaalisten kanssakäymisten jälkeen ei ole niinkään sosiaalinen tekijä vaan selittyy fysikaalisesti energian puutteella. Kierrättämällä energiansa ja oppimalla hallitsemaan omaa seksuaalisuuttaan mies voi oppia nauttimaan seksistä uudella tasolla, tarjoamaan pitkäkestoisempia nautintoja kumppanilleen ja saamaan seksistä kestävää energiaboostia päiväänsä. Suosittelen suosittelemaan mahdollisille petikumppaneille aiheeseen tutustumista esimerkiksi Mantaak Chian kirjoista! Näiden taitojen hallinta auttaa myös hormonaalisen ehkäisyn kaltaisten terveyshasardien poistoon elämästä. Aiheesta enemmän http://naturalbirthcontrol.com/show.php/index

  VastaaPoista
 4. Moi Pessi, mielenkiintoinen kirjoitus. Tämä miehisyysaihe näyttää puhuttavan ihmisiä ympäri nettiä erityisen paljon juuri tänä kesänä.

  Jäin miettimään noita pellavansiemeniä tuossa välteltävien listassa. Pellavansiemeniähän on käytetty juuri xenoestrogeenien poistamiseen elimistöstä.

  VastaaPoista
 5. Pellavansiemenet sisältävät runsaasti enterolaktonia, joka vaikuttaa elimistössä estrogeenin tavoin.

  Näen pellavansiemenen harkittuun käyttöön muitakin syitä kuin mahdolliset estrogeenihaitat. Monet käyttävät tätä herkkiä rasvahappoja sisältävää, eli helposti härskiintyvää siementä rouhemuodossa. Tällöin rasvat ovat pilaantuneessa muodossa. Pilaantuneiden rasvahappojen runsas saanti on Dr. Brian Peskinin mukaan suurin syy länsimaisiin sydänsairauksiin ja syöpiin.

  Pellavansiemenien sisältämä secoisolariciresinol diglycoside (SDG) muuttuu elimistössä fytoestrogeeniksi, joka estää xenoestrogeenien kiinnittymistä. Myös soijasta tulevat fytoestrogeenit ovat tässä mielessä hyödyllisiä. Xenoestogeenithän ovat siis mm. muoveista liukenevia syöpiä aiheuttavia hormonimuotoja, joiden välttämiseen paras tapa on välttää muoveja. Sekä miesten, että naisten elimistöissä kuuluu olla estrogeenejä, mutta niiden tankkaamiseen ei ole tarvetta.

  Miehenä jätän soijani ja pellavani syömättä, sillä en usko tarvitsevani elimistööni ylimääräisiä estrogeenejä. Naisienkin kannattaa käyttää näitä ruokia kohtuudella, eikä kenenkään kannata perustaa ruokavaliotaan näin estrogeenisiin raaka-aineisiin. Kummallakaan ei ole historiallista perustaa ruokavalion perustana missään kulttuurissa, vaan niitä on käytetty säästeliäästi enemmän lääkinnällisessä mielessä tai mausteena. Japanissa soijaa on esimerkiksi käytetty lähinnä fermentoiduissa muodoissaan, jolloin estrogeenivaikutukset vähenevät. Länsimaihin soija on tuotu lihan korvikkeesta käyvänä terveysruokana, mikä on markkinointivedätystä. Henkilökohtaisesti valitsen Staple foodeiksini ruokia, joilla on pitkä käyttöhistoria ruokana. Eli pellavan sijaan syön ja suosittelen mieluummin chiaa. Soijaproteiinin sijaan käytän riisiproteiinia, aivan kuten aasialaisetkin aikoinaan viisaasti valitsivat hypoallergisen riisin ruokavalionsa perustaksi soijan sijaan.

  Xenoestrogeenien poistamiseen suosittelen mieluummin hapankaalia, macaa ja muita ristikukkaisia kasveja.

  Olennaisemmaksi koen niiden saamisen välttämisen mallilla:
  1. Vaihda kosmetiikkasi luonnonkosmetiikkaan
  2. Vaihda tehotuotettu liha luomuun tai riistaan
  3. Juo nesteesi lasipulloista
  4. Juo lähdevettä. Käytä putkistonestettä vain astioiden pesuun
  5. Älä osta eineksiä

  VastaaPoista
 6. Pessi,

  mielenkiintoisesta kirjoituksestasi jäi vaivaamaan yksi kohta.

  Ensin sanot, että seksin jälkeen nukahtaminen on fysikaalista energian puutetta. Yhden ejakulaation spermamäärän energia on noin 0,7kcal. Tämä vastaa noin yhtä seitsemäsosagrammaa ruokosokeria. Ei siis kovin paljoa.

  Kokonaisen sukupuoliaktin aikana palaa jotain 100-150 kilokaloria, riippuen toki aktista itsestään. Tämä vastaa alle kymmenesosaa päivittäisestä suositellusta energiansaannista sisätyötä tekeville.

  Kuitenkin sanot myös, että seksillä saa energiaboostia. Haluaisinkin nyt tietää, miten on mahdollista yhdistää nämä kaksi? Miten mies voi saada energianhukan yhden ejakulaation sisältämästä alle yhdestä kilokalorista, mutta energiaBOOSTIN sukupuoliaktin paljon suuremmasta energiankulutuksesta.

  Minua kiinnostaisi kovasti nähdä se matematiikka, jolla tämä konstruktisi on rakenneltu.

  VastaaPoista
 7. Sperman sisältämän energian määrä ei kerro mitään sperman valmistamiseen tarvittavan energian määrästä. Sperman valmistamiseen tarvitaan
  monimutkaista metaboliaa ja tuon metabolian vaatimien aineiden ja entsyymien kuljettamista ympäri kehoa. Sitä mikä on yhden lastin
  valmistamiseen vaadittava kokonaiseneriamäärä on mahdotonta arvioida mutta 0,7 kcal:n kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

  Rivakka akti toimii samaan tapaan kuin burst treining eli sen jälkeen sekä kasvuhormoni, että testosteronitasot ovat kohollaan ja kehon metabolia uudella tasolla. Ihmisen käsitteleminen polttomoottorina on järjetöntä ja niinpä koko kaloriteoria täysin aikansa elänyt. Kyse ei ole energiamääristä vaan siitä kuinka keho kykenee muuttamaan varastoissa olevia molekyylejä energiaksi. Optimikunnossa olevalla homo sapiensilla ongelma ei koskaan ole kokonaisenergian vajeessa vaan siinä kuinka se aktivoidaan käyttöön ja tätä jos mitä hyvä akti edistää. Huonommassa kunnossa olevalle
  akti ei synnytä vastaavaa hormonivastetta eikä
  piristymistä tapahdu.

  Siemensyöksyn toteuttamiseen vaadittava energia pyritään siis sublimoimaan elimistön käyttöön, kuten myös ejakuloimattomat ravinteet sekä informaatio. Parhaiten seksuaalienergioiden piristävien ja väsyttävien vaikutusten ero sinulle aukeaa seuraavalla vertailuharjoituksella.
  1. Kiihota itseäsi monipuolisesti ja pitkällisesti lähelle orgasmia (tai siihen saakka, mikäli osaat erottaa ejakulaation ja orgasmin). Lähde tekemään kova urheilusuoritus.
  2. Kiihota itseäsi ejakulaatioon saakka ja lähde tekemään vastaava kova urheilusuoritus. Huomaat eron.

  Jos ejakulaation ja orgasmin erottaminen ei vielä luonnistu, mutta haluaisit aktin jälkeen olla täynnä energiaa, niin suosittelen kokeilemaan session keskeyttämistä ennen h-hetkeä. Voit käyttää säästyneen energian esimerkiksi kumppanisi miellyttämiseen ;)

  VastaaPoista
 8. Tää hommahan on naurettavaa.
  Jos haluaa yrittää elää kuin joku munkki niin uskokoon tätäkin boogistia joka lienee naistenorja, varsinkin Olli Postin bitch.

  Macaa peliin ja unohtakaa naiset.
  Siementä pitää jakaa ei olla orja. Miten ne kasvit molempien urpojen suussa muuten kasvas?

  VastaaPoista
 9. Juha tarkoitukseni on jakaa tietoa, jonka avulla olen kokenut naisseurassa entistä suurempia seksuaalisia nautintoja. Myös sinulle saattaisi olla näistä hyötyä, jos suoralta kädeltä tuomitsemisen ja munkittelun sijaan kokeilisit jotain ehdottamiani tekniikoita makuukammarissa. Solvauksesi ei tosin ole erityisen loukkaava, sillä seksuaalisesta aktiivisuudestani huolimatta arvostan suuresti myös selibaattilupaukseen henkisellä tiellään päätyneitä.

  p.s. Macaa nauttiessa naiset harvemmin unohtuu...

  VastaaPoista
 10. Pässi osaatko sinä yhtään mitään ilman Sun pimppiäs?
  Ok aika moni yrittää ymmärtää Sun juttujas, ne on vaan niin vanhoja ja ikäviä.
  Suoraan luontoon pääsee ja sieltä löytyy 96 prossaaa elämästä.
  Miksi siis olet Postin bitch?

  Kunhan kasvat niin ymmärrät sen todellisen rakkauden johon ei kuulu väkinäinen pihtaaminen.

  VastaaPoista
 11. Juha: pelkäätkö, että naiset alkavat vaatia tätä "väkinäistä pihtaamista" ja tiput kelkasta, kun et halua opetella sitä? En ymmärrä, minkä takia muuten täällä hätäilisit. Tantraseksuaalithan ovat tällä hetkellä vielä seksuaalivähemmistö, joten heitä pitää suvaita vaikka hampaat irvessä! Kun prosenttilukema on 51%, niin voi alkaa vihata vapaammin ;)

  VastaaPoista
 12. Juha: Noniin, otetaan se dikki nyt käteen ja mietitään. Ejakulaatioon johtava 20-45-3minuutin performanssi naisen kanssa - eihän siinä kitkarunkkauksen aikana oikeastaan erityisemmin edes kokemuksellisesti kostu. Jos taas pari on synkronissa ja mies pystyy kommunikoimaan muutakin kuin vain ynähtämään kun point-of-no-return on saavutettu, niin on mahdollista pysytellä siinä ns. veitsenterällä, missä tuntuu äärimmäisen hyvältä, mutta ei vielä tarvitse lähteä viimisille työnnöille ennen sitä että itse (miehenä) laukeaa. Tässähän käsittääkseni tässä koko hommassa on kyse, että ratsastetaan mielihyvän huipulla ja mennään siitä yli sitten orgasmiin tai vaihtoehtoisesti ejakulaatioon silloin kun siltä tuntuu (jos silloinkaan).
  Sapettaako tässä "miehen olisi parempi saada koko kehon energeettinen orgasmi, sen sijaan että omia ravintovarastoja+elinenergiaa kuluttava siemensyöksy"-koulukunnassa jokin erityisesti?
  Toivottavasti Pessi Peura ei kuitenkaan kesken Juhan aktien ilmesty hänen mieleensä ja toru ja varoittele siemensyöksyn kuluttavuudesta - vai ollaanko jo näin pitkällä, Juha?
  Kyllähän Wilhelm Reich:kin aikoinaan joutui ongelmiin valotellessaan orgasmiteoriaansa mm. siitä, että myös tunneperäisesti estyneet ihmiset voivat, kappas, ejakuloida, mutteivät koe vapauttavaa kokokehon tahattomia liikkeitä ja syvää hengitystä laukaisevaa orgasmia - eli eivät ole orgastisesti potentteja. Ei se miehen seksuaalisuus pelkästään siihen siemensyöksyyn rajoitu, on siellä muitakin detaljeja. Mies joka kykenee hallitsemaan siemensyöksynsä kykenee myös harrastamaan seksiä (eikös se näin mene?) niin kauan, nautinnollisesti ja usein kuin haluaa/kykenee/mahdollisuus sallii, joten miksi se olisi kenellekään muulle miehelle syy ruveta haukkumaan miestä (joka sitä harrastaa) munkiksi.

  Eikös se pitäisi naisenkin seksikokemukselle olla hyväksi että on saatavilla miestä jonka urgency/immediacy on vähän pehmennetty sillä tasolla että hänkin ymmärtää seksin olevan muutakuin nopeita työntöjä..

  VastaaPoista
 13. Oho, Pessi kasvattaa suositaan, sen huomaa vihaajien määrästä. Keep up the good work!

  Muistakaa myös se paras testotasojen nostaja: kunnon intensiivinen isoilla vastuksilla suoritettu voimatreeni.

  VastaaPoista
 14. Esaruoho:

  Oletko jäänyt 16 we tasolle vai oletko 16 we?
  Etkö tiedö, että sänkyhommat on kahden keikka?
  Naisen tyydyttämiseen ei tarvita mitään lahkojuttuja.

  VastaaPoista
 15. Pessi: Vau! Allekirjoitan.

  Juha: Kiitos! Saat epäilemättä tarkkaan suunnitelluilla kommenteillasi puristettua ulos Pessistä ja muistakin keskustelijoista yllättävän päteviä argumentteja. Voin vain kuvitella, minkälaista mielihyvää Pessi kokee huomatessaan, että taas olet jättänyt hätäisen ja epäasiallisen kommentin, johon hänen on suorastaan velvollisuus vastata silmiinpistävän rauhallisesti ja ammattimaisesti.

  Tuot uusia ulottuvuuksia keskusteluun ja kommenttisi toimivat luonnollisina impulsseina sellaiselle aiheille, jotka (ehkä Pessiä) muutenkin haluttaisi tuoda esiin, muttei itse keksi mistä ja miten lähteä liikkeelle. Juha, olet suorastaan inspiroiva!

  Mulla ei juurikaan ole taipumusta leikkisäänkään julkisesti tapahtuvaan pilailuun, jos se tapahtuu jonkun toisen kustannuksella. Älä siis suotta käsitä väärin; halusin vain kiittää, ja kiitinkin.

  Piristykseksesi lisään vielä listan terveysvaikutuksista, joita tämän keskustelun lukeminen (ainakin minun) kehossani epäilemättä aiheutti!
  Joku muu voi korjata/lisätä oleellisimpia, kun tietää täsmällisemmin naurun terveysvaikutuksista. ;)

  Nauru ainakin
  -lievittää stressiä lisäämällä endorfiinin ja muiden "onnellisuushormonien" tuotantoa
  -nostaa veren happiarvoja
  -stimuloi immuniteettijärjestelmää eli parantaa vastustuskykyä mm. vilustumisoireita sekä kurkun- ja nielun infektioita vastaan -kontrolloi kohonneita kolesteroliarvoja verenpaineen vaihtelua
  -vahvistaa sydänlihasta ja ehkäisee sydänperäisiä sairauksia
  -pienentää keuhkotautien riskiä
  -vahvistaa vatsalihaksia
  -parantaa aineenvaihduntaa
  -parantaa vatsan ja suolen toimintaa
  -edistää ruuansulatusta
  -lisää syljen eritystä
  -puhdistaa keuhkoja
  -nostaa kipukynnystä
  -vaikuttaa parasympaattiseen hermostoon auttaen rentoutumaan
  etc.


  Eikö olekin uskomatonta!? Itse uskon kommenttiesi (oikeammin: kommenteistasi aiheutuvien reaktioiden) mahdollisesti jopa pidentävän lukijoiden keskimääräistä odotettavissa olevaa elinikää!

  Tätä keskustelua ei olisi syntynyt ilman sinua.

  Pysyhän mestoilla,
  kunnioittaen Miina

  Post Scriptum: Olen oikeasti 16-vuotias.

  VastaaPoista
 16. Kävin tänään hakemassa kirjastosta ton Mantak Chian - Moniorgasminen mies kirjan, koska juurikin liikkuvana ja seksuaalisena olentona olen kyllästynyt siemensyöksyn jälkeiseen energiavajeeseen. Kirja on erittäin mielenkiintoinen ja uskoisin siitä olevan apua. Kiitos Pessille vinkistä!

  VastaaPoista
 17. Niin Miina olet vielä kakara, että et oikein mistään tiedä mitään.
  En tiedä mitä Pessi sinulle opettaa ja mille antaudut, mutta hieraise silmiäsi ja kasva.
  Säälittävää jos tuon ikäinen on jo seksuaaliexperttikin.
  Pessi on Pessi ja en tajua mitä hienoa siinä on jos pikkupoika leikkii jotain mihin rahkeet ei riitä.
  Sitä kutsutaan fanatismiksi.
  Kirjoista on käytäntöön pitkä matka.

  VastaaPoista
 18. Tässä harjoitus naisille: fiilistele rukoilijasirkkaa ja erityisesti parittelua, jonka aikana urokselta syödään pää. Luonto on toteuttanut tämänkin erinomaisesti, sillä parittelu jatkuu ilman uroksen päätäkin. Tämä harjoitus auttaa naisia emansipoitumaan ja kohtaamaan Pessi Peuran kaltaiset testosteroniurhot ja heidän lukkiutuneet asenteensa.

  VastaaPoista
 19. Ejakulointi on hyväksi mutta pointtina on ottaa mällit talteen ja nauttia ne oraalisesti. Näin saadaan sitä omaa testoa ja mineraaleja kiertoon :) Ior Bockilla on hyviä ohjeita Kalevalaiseen siemenperinteeseen.

  VastaaPoista
 20. En tosin usko että naisillekaan olisi pahitteeksi spermaa syödä, testosteronista on hyötyä kun tarvitaan vahvoja määrätietoisia naisia joukkoomme. Luonnon omana kosteusvoiteena tietenkin siemenneste on YLIVERTAINEN!

  VastaaPoista