maanantai 2. toukokuuta 2011

Aamustimulointia

Jos käynnistäisin viikkoni monen muun tapaan stimulanteilla, niin lähtisin liikkeelle tästä


http://www.iherb.com/Madre-Labs-CafeCeps-3-52-oz-100-g-Re-Sealable-Bag/23428?at=0&rcode=PES211
Aamukahvi on ihan ässä rutiini. Jos itse harrastaisin, niin käynnistäisin päiväni Cafe Cepsillä. Huippu kahvi, jossa seassa lääkinnällisiä sieniä tasapainottamassa.

Jos tapoihini kuuluisi polttaa myös aamusavut niin starttaisin Manitousta. Mikään ravinteiden nautintotapa ei ole lähtökohtaisesti huono. Tupakointi on ehkä pahiten demonisoitu nautintomuoto, vaikka siinäkin on kyse alunperin kasvilääkkeiden parempaan tavoittamiseen tähtäävästä tekniikasta. Seuraava upgrade Manitousta olisi itse tehty yrttirööki tai kuten meillä vappuna Dr.Poppasen Amazonilta roudaama viidakkotupakka. Ilman kemikaaleja poltettu sätkä on käyttökelpoinen, joskaan ei paras tapa stimuloida itseään käyntiin.Jos edelliset eivät tuottaisi riittävää tulosta kokeilisin yrttistä suklaata ja...

Vähän ohi kategorian listan viimeisenä mainittakoon aamumeditaatio. Jos olisin sekakäyttäjä, niin nauttisin tämän ennen muita erilaisen luonteensa vuoksi. Tähän voi olla aluksi hankala oppia rauhoittumaan, joten voit helpottaa alkuun pääsyä onnistumisen varmistavilla työkaluilla. Esimerkiksi näiden ilmaisten audioiden avulla onnistut huomattavasti helpommin. Riittää kun teet mitä sanotaan. Huomattavasti helpompi startti kuin yksinäiset mielentyhjennysharjoitukset.

Jos näiden jälkeen olisi tarvetta lääkitä itseään käyntiin vielä rajummin, olisi kunnon home made brew seuraavana listalla. Pian voi jo iskeä nokkosoluet tulemaan tuoreista yrteistä. Oman vappusimani käytin mahlasta inkiväärin ja gojien kera. Alkoholin kanssa suomalaiset ovat muutenkin laatutietoisempia, kuin ruoan suhteen. Alkoholi on tehokas tapa viedä ravinteita kehoon (tinktuurat), joten kannattaa ottaa lääkkeet samalla. Saa myös puhtaamman omatunnon stimulaatiota, kun samalla lääkitsee itseään! Empiiristen tutkimusten mukaan luomuviinistä tulee muuten miedompi krapula kuin normista, koska alkoholi kuljettaa myös mukana olevat myrkyt tehokkaasti soluihin.

Oma viikkoni ei tällä kertaa ala erityisen voimakkailla stimulanteilla vaan lähden liikkeelle kombosta
Lähdevesi, msm, sitruuna ja viherjauhe. Yön kuivattelun jälkeen on hyvä saada nestettä koneeseen. Ruoansulatusta työllistän vasta myöhemmin.

9 kommenttia:

 1. Moi!
  Miks toi tupakka on parempaa ku normi? Siinä ei oo kemikaaleja vai? Saako sitä suomesta? Voisin yrittää vaihtaa mieheni normi röökit tuohon...

  VastaaPoista
 2. Manitouta ei ole kyllästetty kemikaaleilla eikä muillakaan addiktiota vahvistavilla aineksilla. Olo on huomattavasti balanssimpi kuin myrkkyröökin jälkeen ainakin omien empiiristen kokeilujen perusteella. On todella kova juttu, jos saat vaihdettua oikeat tupakat ukkosi huulille :) Voi jopa vähentää röökaamista addiktiivisten ainesten vähentyessä.

  Saatavuudesta kannattaa kysyä paikkakuntasi laatutietoisilta röökaajilta. Kyllä sitä jostain kaupoista ja baareista saa.

  VastaaPoista
 3. Okei siistii! Kiitti infosta! Täytyypä alkaa metsästää tuota!

  VastaaPoista
 4. Mitä superyrttifoodia suosittelisit kiljun mausteeksi? Kaikkea on yritetty koivunlehdistä sammaleeseen mutta helvetin pahaa on tullut ja seuraavana päivänä on kaikki onkalot vuotanut.

  VastaaPoista
 5. Ohdakkeen juuri, takiaisen juuri, nokkosen juuri <3
  Ja voikukan juuri <3

  VastaaPoista
 6. Teininä kaverit teki mehukattitiivisteeseen hirveitä litkuja. Mun ei tullut käyteltyä eli en ole konkari kiljun teossa, mutta ensimmäinen satsi onnistui ainakin loistavasti. Käytettiin mahlasta hunajan ja luomuhiivan avulla ja maustettiin reilulla määrällä inkivääriä ja gojia. Voitti maussaan perusvalkkarin, tosin volteissa hävisi kyllä. Sitruunamehu olisi sopinut vielä mauksi ja sopisi varmasti hyvin moneenkin settiin tuomaan raikkautta.

  VastaaPoista
 7. Tossa yks uus innostunu foodistelija selitti, miten se oli heittäny lähdeveteen inkamarjat, gojit, hunajat, ruokosokerit, hiivat ja horsmaa ja vuohenputkee. Oli kuulemma lentäny puolen metrin suihkuna nesteet pihalle vesilukon läpi.

  No sen jälkeen vielä turbohiivaa päälle ja muutama päivä oli tavara pöntössä, alkoholimittarilla mittaus ja 22%...

  Ei kuulemma tullu ns. humalaan tosta, vaan vähän aikaa leijaili pilvissä ja sitten taas mentiin ihan normaalisti =O

  VastaaPoista
 8. Joo manitouta on kokeiltu ja toimii! Topan loputtua kokeilin taas perus kakkaröökejä niin hyi helvetti. Aivan kuin koko tupakkakin olisi tukossa manitoun jälkeen. Hyvä artikkeli. Ei saarnaamista vaan laadun parantamista. Alkossa myydään hyvää luomuvodkaa. Organic vodka. Tosi hyvää. Siinä ei oo sitä pahaa voimakasta viinankatkua.

  VastaaPoista
 9. Arto hehkuttamasi viina ilmeisesti Greenfield luomuvodkaa..? Kyseistä tavaraa saa jo aika monista alkoista ja maku on selkeästi parempi kuin perusvodkissa. Ihme juttuja.

  VastaaPoista