perjantai 8. huhtikuuta 2011

Teknologia hifistelyä

Fiilistelen työtehon parantamista Rikun ipnelosella Ismo Leikolan keikalla. Ajattelin hankkia Iphonen ja Airin jeesaa blogaushommia ja muutenkin vapaata elämää. Teknologioita hyödyntämällä pystyy olemaan tosi tuottava missä tahansa. Yrittäjälle vielä nämä hankinnat on helppo tehdä kun ainakin Mustapekka tarjoaa 36 kuukauden liiserit. Jää 500 euron kuukausituloista vielä hyvät massit hauskanpitoon. Yrittäjyyden ja valtion tarjoamien vero ja tukimahdollisuuksien hyödyntäminen on kyllä fiksua. Kaikki rekrytoinnitkin pystyy hoitaa jollain etusäädöillä ilman palkkatyösoppareita, joista kaikki mahdolliset tahot vetää siivua eikä kukaan hyödy tilanteesta.

Oli hauska tajuta opiskelijan palkkapäivänä, että oma taloudellinen tilanne on noussut aika sikana, vaikka tulot ei ole nousseet mihinkään. Oon vaan järjestäny asiat niin, että koko palkka jää vapaaseen käyttöön. Ja jotkut opiskelijat vielä kehtaa valittaa tukien vähyyttä.

On ollut hauskaa seurata kaikkia yhteiskunnan jäykkyyksiä viime aikoina. Ismo osasi tiivistää asian aika hyvin.
Suomessa Seksin harrastamisen ikäraja on 16 vuotta ja pornon katselun 18v. Eli jos bylsit teininä niin muista pitää silmät kiinni! Cooleja säädöksiä yhteiskunta pullollaan.

Siistiä kun yhä useamman alan starat alkaa olla kuvioissa mukana. Myös huomisiin Suklaata ja Seksiä bileisiin odotettavissa yllätysstaroja. Kuulemma poliisejakin oli kiinnostanut, että mitä se Seksi siinä nimessä tarkoittaa :D Seuraavien bileiden teemaksi fiilisteltiin hieman brutaalimpaa lähestymiskulmaa eli Lihaa ja Seksiä! Aina Seksi messissä niin pollaritkin tykkää

2 kommenttia:

  1. Kiitos pessi ihan loistava vinkki toi Mustapekan juttu heti lähti tarjouspyyntö sinne <3

    VastaaPoista
  2. Veronkierto ja lokitus on kuin pistäisi rahaa pankkiin!

    VastaaPoista