Hauskasti asiat kun Shasalla on liekitys päällä käsittämättömän innokkaiden työntekijöiden puolesta mun lepäillessä Penzelillä visioimassa tulevaa. Viemme ravintolatoimintaa kulinaarimpaan suuntaan ja laitamme tiloja parempaan tikkiin niin saamme entisestään vetovoimaa toimintaan. On nastaa kehitellä kaikista safkoista raakaversioita niin pääsee kokemaan samat syömäkokemukset kuin vanhoina aikoina, paitsi terveellisiksi päivitettyinä versioina. Tänään Maria loihti kuulemma vappumunkkeja, mistä varmasti kiinnostuneet saavat infoa blogistaan.
Toukokuun alusta starttaa uutena työntekijänä villiyrttispecialisti Tommi niin saadaan lisää ammattitaitoa sillekin saralle. Mun skillit ei vielä päätä huimaa, joten seuraava video tuottaa sulle lisäarvoa vain, jos et ole jo villiyrttispecialisti. Asetin tavoitteeksi vetää loppukesällä huikeita villiyrttien hyödyntämistä käsitteleviä kursseja, joten täytyy hyödyntää tavoitelähtöisen opiskelun parhaat niksit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti