sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Valokuvaruokapäiväkirja

Parhaillaan on menossa elimistön puhdistus, joten syömisetkin sen näköiset. Aamuisin en syö mitään vaan juon vihermehua tai kookosvettä. Kookosvesi+ viherjauhe tuntuisi olevan todella toimiva aamunavaus kombo. Jos elimistön parasiittien poistaminen kiinnostaa, kannattaa lukaista fooditista aihetta käsittelevä viestiketju lävitse.

Kun starttaa päivän nesteillä ei ruoansulatuksen tarvitse alkaa heti prosessoimaan ruokaa vaan energia voidaan kohdentaa muualle.


Näistä mehutNäillä tehdään rajumpaa puhdistustyötä. Lasipurkissa Sun fire msm. Jos et ole Iherbistä ennen tilannut ja haluat näitä lääkkeitä itsellesi hankkia niin voit hyödyntää Shasan alennuskoodia BED432 saadaksesi -5dollarin alennuksen (ja tukeaksesi Shasan toimintaa).

Intestinal movement formula

Internal Parasite Formula

Black wallnut wormwood complex

Oregano oil


Lounas
salaatti: Pak Choy, idätetty mungpapu, oliiviöljyssä liotettu valkosipuli, fiesta mole, avokado. Kunnon salaatissa on hyvä olla paljon rasvaa (avokado ja oliiviöljy) ja valkosipuli on huippulisä elimistön vahvistamiseen.


jälkkäri: Chiapuuro marjoilla ja siitepölyllä & kermalla

Päivällinen
Vaniljajäätelö:
1scoop Sun warrior vanilja riisiproteiini
1dl mansikka
1/2 banaani (jäinen)
1 avocado
1dl liotettu cashewpähkinä Aivan loistava vanukas, joka valmistuu kunnon blenderillä tai vaikka sauvasekoittimella. Pari kokonaista mansikkaa päälle tekisi hyvää visuaaliselle houkuttavuudelle.


Tässä vielä toinen loistava vanukasreseptiBanaani
päärynä
omena
avokado
3rkl spirulina
2-4rkl maca Jos et pidä macan mausta, mutta haluat saada sitä syödyksi niin kokeile tätä.Illallinen
Sun warrior smoothie
1scoop sw vaniljaprode
1/2 dl mansikka
1/2 dl puolukka
2rkl hampunsiemeniä
1rkl chia siemeniä
1rkl tocotrienols
1rkl lucuma

Yön herkkupalana kaakaovoi-kookosöljy-vanilja seosta ihan niin kuin Jaakko opettaa (vilkaise artikkelin viimeiset kappaleet).

Et voi tietää mitä syöt, ellet tiedä mitä syöt. Jos ottaa kuvan jokaisesta syömisestään, niin pystyy aika hyvin tsekkailemaan omia syömisiään. Ei ehkä fiksu jatkuvana toimintatapana, mutta perspektiiviä antavana ollut itselleni ehdottomasti hyvä kokeilu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti