maanantai 18. lokakuuta 2010

Jyväskylän Ravintolakatsaus

Tämä ravintolakatsaus nyt jäi aika vajaaksi. Ne myy kaikki sitä samaa. Mitä sitä turhaan kiertelemään.

Amarillolla ja Gringos Locosilla on yhtä paljon eroa kuin HK:n kumipizzalla ja Saarioisten kumipizzalla. Nimi ja Logo.

Kaupungin ravintoloiden kärkeä edustaa tällä hetkellä Katriinan kasvisravintola. Tässä arvosteluvideo sieltä.

Huomasit jo varmaan syvän tyytymättömyyteni kaupungin ravintolatarjontaan. Olen onneksi jo oppinut, että asiat eivät valittamalla parane. Täytyy tehdä jotain.

On tyhmää valittaa jostain, mihin itse voi vaikuttaa. Vaikutamme jokainen ympäristöön, jossa elämme. Minä teen sen muuttamalla tarjonnan.

26 kommenttia:

 1. Jätkällä on kokeneen Myyjän pokka (ja rauhallisuus). Thumbs up!

  Lisää tätä.
  Mä oon asiakas, mä vaadin jotain muuta kun "kaupungin parasta" natriumglutamaattia.

  VastaaPoista
 2. Ja jos ei sitä tule, perustan oman mestan viereen, ja vien parhaat asiakkaat turvaan siitä aikansa eläneestä ääs-ketjun yliarvostetusta standardi-eines-"ravintolasta"

  VastaaPoista
 3. Varsinkin Katriina-videossa näkyy jo se suomessa & muissa sosialistimaissa äärimmäisen harvinainen "totuus on mun puolella, joten mä puhun rohkeasti totuuttani anteeksipyytelemättä" -asenne.

  Jos ruoka on paskaa, se on paskaa ja sen saa sanoa suoraan. Jos se on ok, sillon on ok sanoa että se on ok. Ja jos se on hyvää, sanotaan sekin suoraan ja kiertelemättä.

  Suomessa on niin paljon politiikkaa ja muuta vale-tekopuhetta. Näissä videoissa ja tässä blogissa alkaa olla yhä enemmän sitä aitoa tavaraa. Ja sen tunnistaa. Moni (sosialisti) sitä pelkää, joten reaktiot voi olla mitä on, mutta tää on sun blogi. Esim. mun blogissa pääsee nykyään läpi vain ne kommentit mistä mä tykkään, piste. "It is what it is" - se on se asenne mikä vie asioita eteenpäin, ei mikään muu.

  VastaaPoista
 4. Uskon, että avoimuus on meidän suuri vahvuus. Se varmistaa, että me pysytään oikealla tiellä. Me aiotaan luoda ympäristö, jossa asiakkaat pystyvät aidosti vaikuttamaan meidän toimintaan (eikä jättämään palautelappua). Kunhan me ollaan aitoja ja avoimia, niin asiakkaat korjaa, jos ollaan menossa väärään suuntaan. Sosiaalisen kanssakäymisen oppimisympäristöjen luominen on meidän vahvuus. Asiakas olkoon paras opettajamme.

  VastaaPoista
 5. todella hauskasti tehty! riemastuttava! viekää tosiaan asiakkaat turvaan syömäään jotain minkä jälkeen ei tarvi juoda sitä kahvikupillista jaksaakseen nousta pöydästä tärkkelytokkurassa!
  mea salo

  VastaaPoista
 6. Tsekkasitteko tän:http://www.foodbar.fi/index.php?

  Cityn mukaan eivät käytä E621 ja tekevät cheddarkastiketta lukuunottamatta kaiken itse. Napattiin eilen safkat mukaan ja meille maistui paremmin kuin mikään muu mitä täällä ollaan kokeiltu. Helkkarin hyvää sapuskaa :)

  Aika huonosti menee jos Katriinan kasvisravintola edustaa kärkeä,ei meinaan kovin kummoinen mesta ole.

  VastaaPoista
 7. Haha, tää oli hyvä! Uppsalaankin saa tulla perustamaan Smootilan :)

  VastaaPoista
 8. Sari tunnen Foodin omistajan ja heidän toimintansa. Nuo tulevaisuuden suunnitelmat näyttää hyviltä, kun pyrkivät luonnonmukaisempaan suuntaan. En ole hetkeen syönyt siellä eli täytynee testata!

  Mea loistavasti kuvattu perinteinen ruokailurituaali :D Ensin syödään itsensä ähkyksi ja väsyneeksi, sitten kompensoidaan voimakkaalla stimulantilla. Paljonko järkeä?

  Måste jag lära svärige att jag kunde komma till Uppsala?

  VastaaPoista
 9. Hauskaa ja inspiroivaa aina kuulla, mitä Jyväskylässä puuhataan, mutta tämähän on jo aivan vallaton uutinen!

  VastaaPoista
 10. Uuh, mahtava uutinen! Ootte ihan huippuja tyyppejä.

  VastaaPoista
 11. Hyva jatkat!! Noin sita pitaa! On tasta jo tarpeeksi pitkaan juttua ollutkin..

  VastaaPoista
 12. Hienoa! Onnea yrittämiselle ja saletisti tuun smootilaan kun askel passaa, ja sehän passaa.

  -Mika

  VastaaPoista
 13. Sillon pitää antaa palaa kun on liekeissä! Aivan mahtava uutinen!!!

  VastaaPoista
 14. Ihanaa!<3 Ootte te kyllä mahtavia.
  Mitäs poijjat pankissa tänään aamupäivällä?? Bongasin teidät siellä ja olisin kyllä tullu kiittelemään vuolaasti jos olisin tiennyt tästä! En oikeesti malta odottaa että tää avataan, ihan mahtavaa.

  -anni

  VastaaPoista
 15. Pankissa laitettiin osakeyhtiötä pystyyn. Kaiken maailman kuluja siinäkin hommassa. Täytyy vielä kävästä itäsuomessa parit puhelimet myymässä henkilökohtaisen kassavajeen innoittamana. Aki ja Joona on maalaamassa ja remppailee, niin niitä saa kyllä käydä tsemppaamassa :)

  Kiitos kaikista onnentoivotuksista! Tässähän ihan liikuttuu :)

  VastaaPoista
 16. Aivan mahtava juttu! Onnea uudelle yritykselle! :)

  VastaaPoista
 17. WORKERS! Paukkuja kanuunaan niin hyvä tulee!

  VastaaPoista
 18. Tulee niin voimaanunut olo kun näkee noin toimeliaita ja innostuneita tyyppejä, ja jotka on ennenkaikkea niiin oikeella asialla, että sen tuntee luissa ja ytimissä. Arvostan vilpittömästi. Onnea ja iloa matkaan! Vielä kun itse keksis sen Täydellisen bisnesidean tänne Helsinkiin.......se on lähellä.
  -Mari

  VastaaPoista
 19. Svenska eller engelska är bra bonus! Men man kan ju också lära Uppsala att prata smoothies och finska :)

  VastaaPoista
 20. Tää on niin niin niin hyvä juttu :)) Ja ihan kodin vieressä, naissss!

  VastaaPoista