tiistai 5. lokakuuta 2010

Fiesta Mole party!Sain Viidakkomieheltä pussin Fiesta Molea. Ei mitään järkeä miten syntisen hyvää tavaraa!! Todellinen superfoodien natriumglutamaatti. Saa minkä tahansa maistumaan taivaalliselta, mutta rakentaa sua eikä tuhoa niinkuin E621.

Tällaisia superherkullisia ja terveellisiä juttuja tarvitaan lisää. Syntistä rasvaista ja mausteista settiä. Ollaan vaan ahmittu Katriinan kaupan luomuavocadojen kanssa levottomia määriä. Sellaiset rasvamäärät mennyt sisuksiin, että ei oikein kehtaa enää videoita tehdä. Ehkä täytyy kohta paljastaa rasvamässäilyn seuraukset.

Nämä tuotteet tekee ruokavalion parantamisesta helppoa. Fiesta Moleakaan ei vaan saa oikein mistään. Fitnessfirstin valikoimasta vois heittää menemään Vähähiilihydraattiset osaston ja korvata sen syntisen hyvät foodit osiolla. Ne low carb karkit, keksit, muffinsit ja muu keinotekoinen shitti kannattaa kiertää kaukaa. Tilalle Sunfoodin herkut niin olis bueno! Vähän alkoi hävettää kun tajusin, että aina liputan tuota Fitnessfirstiä, vaikka siellä on osasto myös kemikaaliruoille. Edes kauppias ei käytä niitä. Asiakkaiden luottamuksen saavuttaminen vaatii aitoa meininkiä.


Kemikaalit kemikaaliosastolle ja ruoat ruokaosastolle. Näillä välimallin virityksillä ei pitäisi olla paikkaa foodikaupassa.

Paras tapa onnistua muutoksessa on mielihalujen uudelleensuuntaus. Intohimoja löytää vain kokeilemalla uusia asioita. Kävele lähimpään ekokauppaasi ja kysy myyjältä syntisintä terveellistä mättöä mitä löytyy. Testaa vaikka Lifefoodin Indian Cashews tai mulperit ja rakastu oikean ruoan voimakkaisiin aromeihin <3

2 kommenttia:

  1. Hehee , avokado on kyl puhasta unelmaa ton molen kanssa :) Ite en kyllä ees huomannu et rasva ois kummemmin kertyny ku kesällä oli vastaavanlainen kausi itelläki menossa: raakasuklaata ja avokadoa niin pirusti! , tosin meijän kehothan nyt toimii erilailla, ja yms yms., ja paljon on aika suhteellinen käsite :) sun paljon 10, mun 2-3 :D ?

    VastaaPoista
  2. Joo kyllähän noita avokadoja saa syödä ihan surutta. Peili kertoo sen parhaiten. Ei tuo rasvamässäily ulospäin välttämättä (pahassa) näy..

    VastaaPoista