perjantai 3. syyskuuta 2010

TrailmixingTyttöystävä kommentoi jotenkin näin: "Kameran linssi taitaa taas olla kookoksen peitossa, tossa on nimittäin sellainen ihana unenomainen fiilis"

Kun tarpeeksi kyllästää itseään rasvoilla, niin paikat saattaa olla joskus tuhruisia. Trailmixiin rasvaa kannattaa laittaa maltillisesti. Jos pistää 200 gramman trailmixiin alle ruokalusikallisen öljyä, pystyy herkutteleman ilman liiempiä sotkemisia. Trailmixistä tulee myös helpommin käsiteltävä, eikä kaikki hamput tai muut pikkusiemenet putoile sormien välistä.

Raakaravinnon nautiskelussa ruoansulatuksen aloittaminen jo suusta on erityisen tärkeää ravintoaineiden tehokkaaseen hyödyntämiseen. Jos elät päiviä trailmixien voimalla niin muista PURESKELLA ruokasi. Jauha leukojasi kunnes saat hotkijoilta kummeksuvia katseita.

Fitnessfirstille tulossa raakaruokavalikoimaan paljon uusia juttuja. Pääsee varioimaan trailmixausta moneen suuntaan. Mulpereita vielä kun saisi valikoimaan niin saisi unelmasetit. Tällä hetkellä joutuu elämään Ekolon edullisilla, mutta laadultaan vaihtelevilla irtomulpereilla.

Tervetuloa Hyvän olon messuille testaamaan Fitnessfirstin uusia tuotteita ja muutenkin vaihtamaan ajatuksia hyvistä käytännön strategioista! Ensi viikon aikana yli 20 euron tilauksen tekeville mukaan lähtee 6 euron arvoinen messulippu. Nähdään Paviljongissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti