torstai 1. heinäkuuta 2010

Nautiskelua vuoden ympäri

Kesälomalla on helpointa olla myönteisillä fiiliksillä. On kesälomat ja lämminkin.

Positiivisista fiiliksistä ei kannata luopua heti kun helteet ja lomat loppuu. Hyvää meininkiä voi venyttää vaikka seuraavaan kesälomaan asti. Kaikki on kiinni omasta ajattelusta ja suhtautumisesta.

Tärkeimmät työkalut kesäfiiliksen ylläpitoon ympärivuotisesti:

Tietoinen positiivinen ajattelu. Harjoittele ajattelemaan positiivisesti. Asiat, joita kohtaat eivät ole tyhmiä tai hassuja. Kyse on siitä mitä ajattelet niistä.

Kiitollisuus kaikesta. Tietoisen kiitollisuuden lisäämisen voi aloittaa helpoista jutuista. Niistä mitkä tuntuu kaikista siisteimmältä. Tällä hetkellä on helppoa olla kiitollinen huikeista helteistä. Lomalla ei ole kovin vaikeaa olla kiitollinen elämästä, vaikka olisi hieman kehnompikin sää.

Helppo tapa aloittaa kiitollisempi elämä on nauttia lomastaan säistä piittaamatta. Ainaiseen säätietojen tuijottamiseen on myös vaihtoehtonsa. Hyvä harjoitus oman suhtautumisen tarkasteluun on olla kuukausi katsomatta säätietoja. Voit päättää nauttia jokaisesta päivästä. Sateessakin on hauskoja puolia, kun vähän avartaa katsantaa.

Jos osaat nauttia elämästä sateella, on vuodessa huomattavasti enemmän hyviä päiviä.

Kiitollisuutta voi viedä tietysti paljon pidemmällekin. Mitä kiitollisemman suhtautumisen ottaa elämäänsä, sitä vähemmän kohtaa ikäviä asioita. Helppo tapa parantaa elämänlaatua.

Jopa vastoinkäymisistä voi oppia olemaan kiitollinen ja nauttimaan.

Omaa suhtautumistaan voi aina muuttaa. Päätä olla tänään myönteisempi kuin eilen, niin tästä tulee parempi päivä.

Your choise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti