lauantai 17. heinäkuuta 2010

Huipputyyppien löytämisen kaava

Keksin kaavan löytää loputtomasti upeita ihmisiä elämään. Salaisuus piilee oman suhtautumisen muuttamisessa. Kyse ei ole siitä kenet tapaat, vaan miten siihen suhtaudut ja mitä päätät tapaamisestasi saada.

Ala keskittyä jokaisessa tapaamassasi ihmisessä hyviin puoliin. Voit oppia jokaiselta tapaamaltasi ihmiseltä jotain. Voit myös opettaa jokaiselle jotain.

Tärkein opetus mitä sain Joseph McClendonin Suomen vierailulta oli vetovoiman lain hyödyntäminen ihmisiin. Onnistuaksesi missä tahansa, sinun kannattaa vetää puoleesi ihmisiä. Uudet ihmissuhteet ovat loputon rikkaus. Ei tarvitse edes miettiä minkälaisia suhteita hakee. Elää vain avoimena mahdollisuuksille ja keskittyy aina hyviin puoliin kun tapaa ihmisiä.

Ihmisten puoleensa vetämisen kaava.

Consern
Ask
Respond
Educate

Tarkoittaen käytännössä seuraavaa. Kun tapaat ihmisen, kysy miten menee. Kiinnostu hänestä. Lataa tunteita tilanteeseen.

Reagoi keskustelukumppanisi vastaukseen ja jätä merkki itsestäsi. Pyri antamaan hyvää tuova opetus. Sen ei tarvitse olla mitään sanallista, esimerkiksi positiivisen fiiliksen jättäminen voi riittää. Oma positiivisuutesi voi olla jo itsessään erittäin hyvä opetus. Oma olemuksesi on paras opetus minkä voit antaa.

Kävin juuri loistavan aamuyön keskustelun Jyväskylän keskustassa puluja metsästäneen miehen kanssa. Tapaus järkytti minua hieman ja lähtökohtani keskustelulle oli sen myötä hieman huono.

Pulujen metsästäjää ihmetytti, kuinka voin olla niin itsevarma asiastani. Siitä, että tulen saamaan mitä haluan eikä mikään voi estää minua. Menoni vaikutti ilmeisesti liian rajoja rikkovalle hänen maailmankuvaansa. Hän oli varma, että edustan jotain uskonlahkoa :D

Ainut uskontoni on se, että uskon itseeni ja rajattomiin mahdollisuuksiin.

”Suomalainen uskoo vasta kun näkee. Koetahan välillä toisinpäin. Ensin uskot, sitten näet.”
Tom Lundberg

Kiitos kaikille hienoille ihmisille keneen sain kunnian tutustua eilen. Tämä teksti on erityisesti kaikille teille, osoituksena siitä, että tarkoitin mitä sanoin. Hyvä muistutus jälleen siitä, että huikeita tyyppejä voi löytää muualtakin kuin seminaareista.

Thank you Biniam, Tatsu, Bo, Vilma, Aleksi, Konsta, Mari and the guys in the bar. It was an honor to get to know you. It was a wild night.

2 kommenttia:

 1. Huippua, kiitos Pessi! Miten joku niin yksinkertainen asia kuin muiden arvostaminen ja kaiken opettavaisena näkeminen, voikin muuttaa niin paljon. Ja just parasta osoittaa muille oman esimerkin kautta, että kaikki on mahdollista. Mikä muu voikaan ihmiset vakuuttaa sen paremmin kuin ne jotka tekevät mahdottomasta mahdollista =).

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteesta! Mahdottomien asioiden tekemiseen tarvitaan positiivista hulluutta. Lannistajatkin hiljenee kaikista helpoiten kun uskot tarpeeksi voimakkaasti asiaasi. Heitä alkaa pelottaa.

  Keskity pelkoon, pelko voittaa. Keskity kipuun, kipu kasvaa.

  Sitä saa mihin tarpeeksi keskittyy. Tehdään me valinta ja keskitytään elämän parhaisiin puoliin kaikessa :)

  Helpoin tapa vahvistaa omaa itsetuntoa, on miettiä omia vahvuuksia. Kun omiin vahvuuksiin keskittyy, ne tiedostaa paremmin ja oppii näyttämään itsestään parhaita puolia muille. Seuraa positiivista vastaanottoa, joka pönkittää itsetuntoa, joka antaa lisää rohkeutta ja voimaa...aika kiva kierre :)

  VastaaPoista