perjantai 23. heinäkuuta 2010

Foodikulttuuri leviää

Siirryin siis elintarvikebisneksessä nyt myös tuottajaruutuun. Saarijärveltä Cafe Kardemummasta saa ainakin toistaiseksi tekemääni raakasuklaata. Sisällöltään ylivoimainen verrattuna kaikkiin raakasuklaisiin, mitä kaupoissa valmiina myydään. Kustannuksetkin karkasi ihan käsistä, mutta en nyt kehdannut ensimmäisellä kerralla alkaa säästelemään. Joten Saarijärven suunnalla vaikuttavat, vierailkaahan kaupungin parhaassa kahvilassa testaamassa suklaat. Osoitetaan kahvilanpitäjälle, että foodien myynti kannattaa :)

Kafe Kardemumman raakasuklaan sisältö

Kookosöljy
Kaakaojauhe
Kaakaonibs
Hunaja
Carobjauhe
Tocotrienols riisinlesejauhe
Macajauhe
Cashewpähkinä
Kuorittu hampunsiemen
Chili
Cayannepippuri
Piparkakkumauste
Vaniljajauhe
+osassa limenkuori

Niin ja myyntihinnaksihan sovittiin 1euro/slice.

Videolla vielä hieman juttua suklaasta ja muista tavoista levittää luonnollisuutta oman esimerkin avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti