maanantai 10. toukokuuta 2010

Löydä itsesi!


Oletko kohdannut itseäsi viime aikoina?

Vai laitatko töistä päästyäsi salkkarit, simpsonit, frendit ja kymppiuutiset putken rullaamaan? Viikonloppuna sähäkästi pää täyteen ja baariin heilumaan. Lauantai-illan kohokohtana pääsee jännittämään lottoarvontaa. Siinä kyllä kansaa riistetään. Verottaa nyt tyhmyydestä tasa-arvoisessa maassa.

Moni pystyy välittömästi vastaamaan kysymykseen päämääristään tyyliin "Omakotitalo, vene ja kiva duuni". Ne eivät ole päämääriä, vaan oikeiden asioiden tekemistä seuraavia olosuhteita. Kun alat tehdä sitä mitä rakastat, ansaitsen ennemmin tai myöhemmin rahat siihen paattiin. Myös työnteko on enemmän kuin kivaa. Saavuttaaksesi tavoitteesi, sinun täytyy määritellä ne hyvin.

Varasta aika takaisin turhimmalta aktiviteetilta elämässäsi ja korvaa se unelmoinnilla!

Jos tavoittelet vaurautta niin lopeta se lottoaminen. Ei onnea saa pikavoittona. Eikä nykyisellä elintasollamme miljonäärin ja duunarin valinnanvapaudessa ole suurta eroa. Vauraus on kokonaisuus, joka koostuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Menestyjät ovat taitavia muussakin kuin rahan vastaanottamisessa. Ehkä olet huomannut, että he ovat terveitä, taitavia ihmissuhteissa, kehittävät itseään, hoitavat talouttaan järkevästi (kuluttamalla vähemmän kuin ansaitsevat) ja auttavat ihmisiä ympärillään. Jos siis haluat pelkkää pätäkkää niin helpoiten se joka tapauksessa onnistuu parantamalla elämäsi jokaista osa-aluetta.

Kuulen joka päivä face to face palautetta esittämistäni näkemyksistä. "Pessi, ei kaikkien tarvitse tavoitella suuria. Jotkut voivat olla ihan tyytyväisiä, kun käyvät tekemässä ihan ok työtä ja illalla pääsevät harrastamaan." Viisi vuotta korkeakoulussa, jotta voisi joskus päästä elämään ihan tyytyväisenä??

Jos elämäsi on nyt tyydyttävää, niin onko tavoitetasosi edes sitä korkeampi? Vai haluatko jo päästä kertomaan lapsillesi, kuinka opiskelu oli kyllä elämän parasta aikaa?

Tavoittele huippuelämää ja jokainen askel matkalla on paljon enemmän kuin ihan tyydyttävä. Tavoittelemalla enemmän elät paremman elämän!!!

Suomalainen tyytymiskulttuuri on täyttä bullshittiä. Jos haluat tyytyä niin siirry tänne.

Step2. Läppärin kansi kiinni, hyvät musat soimaan ja unelmoimaan. Listaa siisteimmät asiat, mitä elämässä voi tehdä. Jos ei vielä näytä riittävän hyvältä niin hae inspiraatiota paratiisista. Toista tyydyttävinä päivinä ja ryhdy tavoittelemaan parasta!

2 kommenttia:

 1. Meikästä tyytyväisyys on ihan jees tavoite. 10 vuotta sitä varten opiskeleminen on saatanan typerää. Tyytyväisyyteen riittää aika vähän mielestäni ja jos sitä elämältään haluaa niin sama aloittaa nyt.

  Kyllä kai sitä itsekin olisi suht tyytyväinen istuessaan kotona, syöden paljon sipsejä ja pelaten tietokonetta. Kyllä kai se silti pitkässä juoksussa vaatisi ainakin kovaa alkoholinkäyttöä, että järki pysyisi edes jotenkin.

  VastaaPoista
 2. Sana tyytyväinen on suomen kielessä positiivinen, vaikka tuleekin negatiivisesta verbistä tyytyä.

  Yritin puhua nyt tyytymisestä (neg.) Eikö mielestäsi ihmiset tyydy(neg.) liian usein siihen mitä elämältä saavat. Asenne on vanhan kansan viisautta tyyliin, ken kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa.

  Siis moni ei koskaan tajua sitä, että elämältä saa täsmälleen sitä mitä siltä pyytää!

  Meidän tartteis nostaa tavoitteita tai kohta me ollaan paljon nykyistä enemmän kärkimaita jäljessä.

  Step up your game

  VastaaPoista