keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Herkutteluhommia



Suvivirsipäivä. Yritys siirtyi kesälomakaudelle ja fokus siirretty henkilökohtaisiin projekteihin.

Juhlapäivän kunniaksi kahden lajin päivällinen.

Salaatti

Tomaatti, kurkku, päärynä, tammenlehtisalaatti ja herneenverso

Rasvaiset osastolta kurpitsansiemen ja avocado (myös muut siemenet ja pähkinät toimii)

Öljyinä pellavansiemenöljy ja oliiviöljy

Mausteeksi chili, cayanne, valkosipuli ja kuivayrttejä

Myös merileväpuristeet sopisivat tähän loistavasti.

Aterian energia tulee pääosin rasvoista, kuten luolamiehen ravinnossa yleensäkin.

Herkkujälkkäriresepti

1 luomubanaani
1-2 rkl acai jauhetta
1-2 rkl kookosöljyä tai 1dl kookoskermaa
2rkl hunajaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti