keskiviikko 26. toukokuuta 2010
Herkutteluhommia
Suvivirsipäivä. Yritys siirtyi kesälomakaudelle ja fokus siirretty henkilökohtaisiin projekteihin.
Juhlapäivän kunniaksi kahden lajin päivällinen.
Salaatti
Tomaatti, kurkku, päärynä, tammenlehtisalaatti ja herneenverso
Rasvaiset osastolta kurpitsansiemen ja avocado (myös muut siemenet ja pähkinät toimii)
Öljyinä pellavansiemenöljy ja oliiviöljy
Mausteeksi chili, cayanne, valkosipuli ja kuivayrttejä
Myös merileväpuristeet sopisivat tähän loistavasti.
Aterian energia tulee pääosin rasvoista, kuten luolamiehen ravinnossa yleensäkin.
Herkkujälkkäriresepti
1 luomubanaani
1-2 rkl acai jauhetta
1-2 rkl kookosöljyä tai 1dl kookoskermaa
2rkl hunajaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti