perjantai 23. huhtikuuta 2010

my DEAL

Definition

Aloitus postauksessa sanoin kirjoittamisen olevan ajattelun korkein muoto. Olin jo viime syksynä tehnyt viisivuotistavoitteen kirjan kirjoittamisesta, mutta jättänyt sen eteen työskentelyn tuonnemmaksi. Oli "tärkeämpää" tekemistä.

Haluan siis kirjoittaa ja oppia tekee tämän niin hyvin, että voin keskittyä tähän. Mä rakastan sitä mitä teen. Kun on sydämellä messissä, niin myös ansaintamallin saa rakennettua siihen ympärille.

Haluan myös kehittyä kokonaisvaltaisesti ihmisenä sille levelille, että pystyn auttamaan muita saavuttamaan unelmiaan ja vapautumaan oravanpyörästä. Kirjoittaminen on siis väline ei päämäärä. Tällä hetkellä sen opettelu tuntuu tärkeälle ja on siksi huomion keskipisteenä.


Elimination


Tänään soitin Jaskalle, Mikolle ja Vilille. "Ai moro, me ei voida olla enää frendejä, kiitti hei". No en ihan.


En tarkoita ihmissuhteiden kohdalla eliminoinnilla sitä, että kaverisuhteita tartteis alkaa tappamaan. Tärkeintä on etsiä niitä tyyppejä, joiden kanssa on oikeasti siistiä.

Ketkä on niitä frendejä joiden kanssa on parhaat illan vietot ja pisimmät jäähyväiset? Mistä ominaisuuksista se johtuu? Mistä löydän lisää kavereita joilla on haluamiani ominaisuuksia?

Seura tekee kaltaisekseen. Jos raharikkaaksi tahtoo niin vinkkinä, että ihmisen tulot on keskiarvo viiden lähimmän ystävän tuloista. Vai täsmääkö kellään? Mulla osuu aika tarkkaan.

Kun löydät hienoa seuraa, muiden kanssa tulee vaan oltua vähemmän.

Perus aikavarkaita on huonot mediat. Keskarin tilaus loppui pari viikkoa sitten, tv:tä katson tunnin kaksi viikossa. Saippuasarjoista tunne-elämysten hakeminen loppui. True bloodin seksikkyys sai jäädä lisäämään elinvoimaa.

Samalla olen eliminoinut myös turhia kuluja kuten se Keskari, puhelinlasku (siirsin firmalle), hygienia... no ei nyt sentään..

Hankalin aihe itselle on urheilu. Urheilen viikossa ehkä 5 tuntia, mutta käytän siihen matkoineen ainaki 10. Henkisesti tärkeä asia ja onnistumiskokemusten keidas, joka saa jäädä. Salilla käynnit on tosin vaihtuneet pääosin kotitreeneihin.

Seuraavaksi opettelen eliminoimaan turhan shitin postauksistani. Alkuvaiheessa olen itselleni armollinen kirjoittamisprosessin oppimiseksi.


Automation

Kesällä pyöritän yhtä tai kahta kioskia. Maksimitulot tulisi jos tekisin kaiken duunin itse. Palkkasin työntekijät ja itselle jää pari lanttia. Voinpahan työllistää useamman myyntityön rakastajan ja itse keskittyä bloggailuun.

Yrityksessä näytän esimerkkiä omien unelmien toteuttamisesta. Ihmiset syttyvät ja rakentavat omat unelmansa toteen.


Liberation

Jep, mä oon aika vapaa. Kesä tulee ja aion juosta nurtseja ilman paitaa. Kookosta vielä vähän pintaan niin ruskettuu nopeemmin ja saa hyvät D vitsku annokset. Oman foodikaupan kehittelykin on jo aika pitkällä. Voin buustata sitä ja keskittyä metsästämään parhaita herkkuja mitä Suomen kesällä on tarjota. Siisteimmät jutut mitä keksit omien tulojen lähteeksi. Thats what I`m talking about!Mikä juttu tämä DEAL nyt on?

Kyseessähän on jenkkimies Tim Ferrissin kehittämä kaava vapautumiseen.
Kuinka mahdollistaa haluamansa kaltainen elämä. Aina kun joku elämässä tuntuu huonolta, kannattaa palata neljään perusasiaan.

Definition, määrittely
Eliminition, turhuuksien poistaminen
Automation, automatisointi
Liberation, vapautuminen

Tim Ferrissin taikakaavan avulla vapautuu.

Kirjoitin tän itseäni varten. Mutta tämä vaan toimii ihan oikeasti tosi hyvin. Voi aiheuttaa värinöitä jos lähdet testaa. Voit jopa laittaa oman DEALisi mulle jos sytyttää. Luen mielelläni, koska oon tästä innoissani ja vertaisoppiminen on parasta!

Whats your DEAL?

1 kommentti:

  1. Moro! Blogisi vaikuttaa TODELLA mielenkiintoiselta, pitääpi huomenna lukea uudestaan vappuhuuman hälvennyttyä ja paneutua tohon DEAL-hommaan! Tulevia postauksia innolla odottaessa..

    ps. Sydämeen mahtuu vain yksi ämmä ;)

    VastaaPoista