torstai 22. huhtikuuta 2010

Kuukaudessa kirjoittamisguruksi

Ajattelun korkein muoto on kirjoittaminen. Näin väitti TBWA- Helsingin toimitusjohtaja Petteri Kilpinen luennollaan ja menin uskomaan. Luennon viimeisenä tehtävänä oli tehdä päätös jostain muutoksesta omassa elämässä, jonka eteen alkaa työskentelemään seuraavan 24 tunnin aikana. Tätä pidemmälle viivytetyt päätökset ei useinkaan pidä.


Oma muutoslupaukseni oli, että opettelen kirjoittamaan. Blogi on siihen helpoin keino ja luonnollisin palautteen saamiseen. Aluksi haluan siis selvittää kaikille, että olen amatööri ja aion tulla kirjoittamisessa huipuksi. Päätin, että hion blogin julkaisukuntoiseen muotoon viikon aikana, mutta oppiminen tapahtuu nopeimmin heittäytymällä kunnolla sinne epämukavuus alueelle. Tehdään tästä siis julkista ja levitetään kaikille ja kuvitellaan, että jotain vielä kiinnostaisi lukea ja kommentoida mun ajatuksia!


Tässä projektissa voi tsemppauksesta olla myös hyötyä. Ehkä musta tulee hyvä ja kaikilla auttajilla on sen jälkeen siistiä luettavaa. Ehkä musta tulee muutenkin siistimpi seuralainen kun oma ajattelu kehittyy tai mitä vaan. Huomenna aloitan tutustumisen maailman parhaiden blogaajien metodeihin. Tästä tulee hyvä juttu.

1 kommentti:

  1. Parhaat tulokset saa, kun lupauksistaan tekee julkisia. Epäonnistumisen kynnys kasvaa ja on pakko olla tosissaan.

    VastaaPoista