perjantai 10. joulukuuta 2010

Välineitä positiiviseen aivopesuun

Jari varoitti Viikonloppuseminaarissa kuuntelemasta omia ajatuksia. Suomalaisen yhteiskunnan 20 vuoden realistisen (eli pessimistisen) kasvatuksen jälkeen tämä on vaarallista. Ennemmin blokkaan ajatukseni ja kuuntelen Paul McKennan meditaatiopätkiä, Steve Pavlinan audioita tai vaikka Tom Lundbergin positiivista aivopesua.

Eivät suuret opettajat keksi itse opetuksiaan. Ne pöllii ne muilta. Haluan tulla taitavaksi varkaaksi, joka osaa rakentaa ryöstämistään paloista suuria kokonaisuuksia. Siksi soittelenkin Jaakolle, Ilkalle, Ollille ja Ristolle kyselläkseni neuvoja haasteisiini.

Parhaat opetukset parhailta opettajilta saa, kun niitä vain uskaltaa pyytää. Tim Ferrisskin opettaa 4 tunnin työviikossa pyytämään apua ihailemiltasi henkilöiltä. Jos haluat kirjoittaa menestyskirjan, niin soita nyt vähintään Jari Tervolle. Kun aikeesi ovat hyvät staroillakin on aikaa auttaa sinua.

Huipulla olevat ovat yleensä halukkaita auttamaan. Apua voi kuitenkin saada vain, jos sitä uskaltaa pyytää. Jos uskot minun voivan auttaa sinua jossakin, niin ota yhteyttä. Jos usko suurempien hyväntekijöiden kuten Jaakko, Kokki- Jussi tai Jyri osaavan auttaa, niin saat minulta yhteystiedot.

Voit saada haluamasi vain, jos tiedät mitä se on ja uskallat pyytää sitä. Koska minusta tuntuu, ettei tässä artikkelissa ole vielä tarpeeksi linkkejä, niin laitan vielä yhden.

3 kommenttia:

 1. Kaikki linkit oli näköjään menneet väärin. Korjasin tilanteen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos linkeistä, kuuntelin noita suomenkielisiä heti paikalla ja sain heti pari uutta ajatusta :) Jepulis!

  VastaaPoista
 3. Pidä varas, hän on varas:
  http://www.youtube.com/watch?v=8X_UTiVv1FU

  VastaaPoista