perjantai 10. syyskuuta 2010

AsennesuihkuVideolla Mikko Tukosen Suomen Yrittäjäyhteisön Kasvu Johtajaksi valmennuksessa opettama keino adrenaliinitason tasapainottamiseen. Mikko kutsui tätä Asennesuihkuksi. Viimeiset päivät on sitten kehitetty sovelluksia ja tehty erilaisia asennepulahduksia Itä-Suomen joissa ja koskissa. Piristävää toimintaa. Suosittelen kokeilemaan :)

9 kommenttia:

 1. Vai että fiilistelemään suihkun alle :D Kieltämättä pieni repeäminen siinä vaiheessako vietiin aivan toiseen päähän se kahva.. Mie luultavasti rymyäisin koko suihkukopin kumoonko koittasin päässä äkkiä alta, kaiken kestää mutta ei kylmää suihkua :q Tuo kyllä vaikuttaa niin mielenkiintoselta että häätyy oikeastikki koittaa ihan vaikka seikkailumielessä, jos oikein munkki käy niin toihan auttais unettomuuteenkiko käyn aika ylikierroksilla yöllä kun treenit on niin myöhään.

  VastaaPoista
 2. Täytyy todeta, että tähän tottuu aika pian. Pari kertaa, kun käy kylmässä suihkussa niin siitä alkaa nauttimaan. Kehon rauhoittumisen tuntee todella konkreettisesti, kun oikeasti fiilistelee sitä!! Varmasti saattaa helpottaa iltatreenin jälkeistä nukahtamista. Täytyy koittaa tätä seuraavaksi itsekin myös illalla.

  Asennesuihku on kyllä loistava keksintö. Oon liekeissä tästä!!

  VastaaPoista
 3. Ite oon "asennesuihkuja" ottanut jo pidemmän aikaa. Aamulla suoraan sängystä jääkylmään suihkuun, ilman lämmintä alkusuihkua. Ja sama iltaisin, mikäli on jo aiemmin käynyt peseytymässä. Heti vaan jääkylmää hanasta ja hyvää tekee, ainakin mulle. Tosin talven tullessa alkaa taas avantouinti, joka myös teke aika gutaa.

  Ja Pessi, lisää niitä sun puistotreenailuvideoita, ne on inspiroivia. Ite käyn myös täällä Turun suunnalla yksikseni puistoissa kikkailemassa, kävelemässä käsillä, vetelemässä leukoja jne kikkailua. Edullista, virkistävää ja kroppa pysyy mukavasti kuosissa.

  Jätkäl o kyl hyvä blogi, sanos turkulaine.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa kuulla, että näistä jutuista saa joku muukin kiksejä kuin meikä!! Lähden tästä telinevoimistelemaan ja otan kameran mukaan niin eiköhän sieltä irtoa jotain julkaisukelpoista pannuttelua :D

  VastaaPoista
 5. HeiJou!

  Kymysys tosta pakurin keitosta. Keitätkö sitä ihan kiehumislämpötiloilla vai miedommalla? Ku ite oon yrittäny haudutellu sitä jossain tossa 60 asteessa (tosin ykköselläki se alkaa aina kiehua), saatujen ohjeitten mukaan, mut olin näkevinäni tossa pätkässäsi, et siulla ois kiehunu. Kuis kandeis??? Thang U!

  -Noora

  VastaaPoista
 6. Pistän pakurit kattilaan ja siinä vaiheessa kun vesi kiehuu niin pudotan lämmöt jonnekin kakkoselle-kolmoselle. Hauduttelen teetä kannen alla 15minuutista tuntiin. Mitä kauemmin teetään hauduttaa, sitä paremmin sienen arvokkaisiin beetaglukaaneihin pääsee käsiksi.

  Kuumennus tietysti myös tuhoaa osan sienen hyödyllisistä ainesosista. Pakurihan on muun muassa kokonainen proteiinin lähde ja prodethan ei paljon kuumasta diggaa. Pakurista voi tehdä teen rinnalla myös tinktuuraa, jolloin käyttöön saadaan erilainen variaatio sienen ravinteita.

  Tiivistyksenä: Ei ole niin tarkkaa tuo keittäminen. Kunhan saat teestäsi mustaa ja nautiskelet sen ilolla :)

  VastaaPoista
 7. Hei,


  Kuulin eräältä tutultani, joka tuntee jonkun keskisuuren/suuren yrityksen johtajan. Yritys myös menestyy kansainvälisestikin hyvin.(kai voisi nimenkin mainita, mutta varmaan parempi olla tekemättä niin)
  Niin anyway tällä henkilöllä on suhteellisen iso kylpyhuone, jossa on semmoinen iso pakastearkku, joka on täynnä jääkylmää vettä.
  Ja hänellä on siis tapana aloittaa aamu hyppäämällä pakastearkun sisälle ns. "ottamaan asennesuihkua" voi olla että siellä killuu jotain jääpalojakin. En osaa arvata että kui kauan on toikin tapa ollu käytössä, mutta varmaan sekin vaikuttanut yrityksen menestymiseen jollai lailla :)
  Kivoja postauksia muutenkin sun blogissa :op

  -Mikko

  VastaaPoista
 8. Kiitos Mikko! Omasta vireystilasta huolehtiminen ja itsensä olemassaolosta voimakkailla fyysisillä kokemuksilla muistuttaminen ovat selvästi menestykkäiden ihmisten toimintatapoja ;) Ei näillä keinoilla voi käynnistää päivää kuin virkeästi!

  VastaaPoista
 9. Tässä asenneaamunaloitus meikän malliin: http://mikkohanski.blogspot.com/2011/01/kilisee-kilisee-kulkunen.html

  :)

  VastaaPoista