torstai 8. heinäkuuta 2010

Uusia foodeja

Kesällä on hyvä harjoitella lähifoodien hyödyntämistä ravinnonlähteitä. Palasin juuri kevyeltä luontoretkeltä taajamasta. Vielä mukaan ei tarttunut paljoakaan tunnistusvälineistön ja kokemuksen puuttuessa. Ensi kerralla Iphone mukaan niin voi samalla tarkistella syömäkelpoisia kasveja muun muassa JR:n yrttiblogista.

Tällä kertaa mukaan tarttui vain näitä helpoimpia tunnistettavia voikukkaa, nokkosta ja horsmaa. Yllätyslöytönä mukaan lähti Jyväsjärven rannalta raparperia.Huomenna uutta yrttiretkeä paremmalla valmistautumisella. Sitä odotellessa loihdin tämän päivän saaliista vihersmoothieita kaupunkilaiselle turvallisia Fitnessfirstin tuotteita hyödyntäen.

Kauppaankin oli ilmestynyt mukavasti uutta valikoimaa. Etenkin innostaa suklaamausteiden kuningas vaniljajauhe ja piristeosaston uutuus guarana. Lähiaikoina eteen tulevaa Coopperia varten hyvä kaivaa taas kovimmat boosterit käyttöön. Tavoitteeseen pääsyyn vaaditaan hyvä state. Treenaaminen/leikkiminen kun ollut lähinnä uimahyppyjä ja voimistelukikkailuja.

Tsekkaa kaupasta laajentuneet valikoimat. Edelleen -10% alennuskoodilla "liekki". Parhaat vinkit foodien tehokkaaseen hyödyntämiseen käyttöön saa ehdottomasti foodit.fi foorumilta. Tulee hyvin vastauksia diippeihinkin kysymyksiin.

Fyysisen hyvinvoinnin ajattelu on pahasti laiminlyöty valtaosalla suomalaisista. Kun aiheeseen alkaa syvemmin perehtymään, menee helposti hifistelyksi. Onneksi tässä ei piile kovin suuria riskejä. Dr.Poppasta lainaten, siistit jutut lähtee aina täysin lapasesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti