perjantai 11. kesäkuuta 2010

3/6 Itsensä kehittäminen

Tulin aiemmin todenneeksi aikovani tienata 100k seuraavan vuoden aikana. Olen viime päivät hakenut syytä tämän summan tavoittelemiseen. Se on yksinkertaisuudessaan mahdollisuus elää liikkumavapaata elämää ja tehdä pääomaa vaativaa yritystoimintaa.

Mindset on lähtenyt laajenemaan aika hyvin kun tein tavoitteestani julkisen. Olen alkanut hakeutua ihmisten seuraan, jotka jo ansaitsevat vastaavia summia tai tulevat pian ansaitsemaan. On todella kehittävää viettää aikaansa yhä menestyvämpien ihmisten seurassa. Mitä menestyvämpään seuraan päädyn sitä laadukkaampia työkaluja siellä käytetään.

Tapaamieni ihmisten paras työkalu näyttäisi olevan positiivinen asenne. Heillä ei ole vain hyvä fiilis silloin kun menee hyvin. Positiivinen asenne tarkoittaa myönteistä suhtautumista kaikkiin elämän tilanteisiin. Mitä paremmin tätä työkalua käytät, sitä paremmin menestyt. Naurettavan yksinkertainen asia. Positiivisuus on täysin opeteltavissa oleva ominaisuus.

Saavuttaakseni siis tavoitteeni opiskelen tämän työkalun käyttöä. Katson Anthony Robbinsin ja Joseph Mcclendonin tykitystä youtubesta ja kuuntelen Tom Lundbergia ja John. C. Maxwellin Asennetta. Mieli tarvitsee toistoja oppiakseen uusille tavoille. Tällä viikolla olen aloittanut päiväni myyjän asennekoulutuksella.

Itsensä kehittäminen on hauskimpia asioita, mitä elämässä voi tehdä. Parasta on tajuta osaavansa asioita, joista viime viikolla vasta haaveili. Ihminen on luotu oppimaan uutta koko elämänsä ajan.

Kasveihin pätee tietty lainalaisuus. Ne joko kasvavat tai kuihtuvat. Sama kaava toimii myös ihmisillä. Voit itse valita opitko uutta päivästä toiseen vai jätätkö sen muiden riemuksi. Ihminen joka ei opi uutta mätänee.

Paras tapa nauttia saavuttamistaan rikkauksista ei suinkaan ole jäädä varhaiseläkkeelle ja pysytellä tämän jälkeen tiukasti mukavuusalueellaan. Sen laajentaminen on yksi parhaita tapoja pitää itsensä jatkuvasti oppimiskäyrällä. Jos haluat elää 100- vuotiaaksi asti huippuelämää pidä huolta ainakin jatkuvasta oppimisesta. Unohda ne väitteet, ettei vanhana enää opi. Siitä tulee totta vasta, jos alat uskoa siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti