maanantai 3. toukokuuta 2010

Myy sitä mitä rakastat

Vaurauden täyttämässä yhteiskunnassa meillä on loistava mahdollisuus valita itse omat tekemisemme.

Voimme valita parhaat jutut kaikesta. 30 vuotta sitten miljonääri ei ollut yhtä vauras kuin tänä päivänä opiskelija. Ja joku vielä kehtaa valittaa niistä tuista...

Voimme valita myös sen, minkä parissa työskentelemme. Sisältää epävarmuutta ja riskejä irrottautua merkityksettömästä duunista, josta saa varman keskinkertaisen palkan. Yritysmaailma on muutoksessa ja suojatyöpaikat vähenee. bewear

Kun alat duunata sitä mitä rakastat niin pystyt suorittamaan paljon kovemmalla tasolla. Siirtymävaihe voi olla henkisesti ja ehkä taloudellisestikin hankala, mutta niitä palkintoja..

Olin yhtenä päivänä marketissa myymässä iltapäivälehtiä. Paukutin myyntitavoitteet paperiksi ja työnantaja oli todella tyytyväinen. Minut palkattiin jatkokeikalle myymään toisenlaista paperituotetta viideksi päiväksi. Jälleen ensimmäisenä päivänä möin ihan sikana. Kolmannen päivän jälkeen alkoi tulla kommenttia, "et ole kyllä ihan samassa vedossa kuin lehtiä myydessä".

Kyllähän sitä vähän aikaa pystyy suorittamaan kovalla tasolla mitä tahansa rahan kiilto silmissä. Raha ei vaan riitä korkeaan suoritustasoon motivoijaksi kovin pitkään. Totesin, että paperinmyyntihommat alkaa olla mun osalta nähty ja etsin ne jutut, joita oikeasti haluan myydä.

Tässä nyt olisi muutama.

Hyvä Ravinto
Olen todella innoissanni ravinnon muuttamisella saavuttamastani hyvinvoinnista. Uudesta superfood/ vähähiilihydraattisten tuotteiden kaupasta fitnessfirst.fi saa -15% seuraavat kaksi viikkoa alennuskoodilla "liekki".

Luonnolliset liikkumisvälineet
Seuraavaksi haluan alkaa myydä feelmaxeja. Samaan luolamiesajattelumalliin perustuvaa settiä, kuin puhtaan ravinnon syönti einesten sijaan. Ihmisiä ei ole suunniteltu kävelemään vaimennetuilla kengillä vaan paljain jaloin. Näitäkin pääsen toivottavasti pian myymään.

Oma osaaminen
Haluan päästä siihen pisteeseen, että seurastani ollaan valmiita maksamaan. Mitenkään en ole itseäni vielä tuotteistanut, mutta vielä sekin nähdään. Osaamisen korkein muoto on se, kun pystyy opettamaan muita. Auttamalla muita oppii myös itse. Haluan auttaa ihmiset urbaaniin luolamieskuntoon. Minun tarvitsee vain pystyä luomaan tarpeeksi lisäarvoa ympärilleni niin olen kysytty tuote. As simple as that.

En käy salilla tai tee vatsalihasliikkeitä. Ryntäilen harjulla ja temmon kahvakuulia fiiliksen mukaan.

Tässä luolamiesharjoittelun ja heraproden supereihin ja rasvalla herkutteluun vaihdon seurauksia.
Jos jotain kiinnostaa saada vinkkejä urbaanin luolamiehen optimaalisista elintavoista, niin täältä irtoo. Tietoa panttaamalla ei enää pärjää. Patentit on menneisyyttä. Jos haluat luolamieskunto-ohjelman kokelaaksi niin pyytämällä saa ja ilmaiseksi vielä!

8 kommenttia:

 1. Saila kysyy missä sun puhelinnumero!
  Loistopostaus, ennustan menestystä..

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Ollin kanssa! Itsellä ainoastaan erona, että myin puolitoista vuotta ilman kipinää. Tulokset toivat reilusti euroja ja helppoon rahaan tottuneena poltin itseni loppuun. Nyt reilu tauko työstä ja vaihtoehtoja kartoittaneena alkaa tunnelin päässä näkymään "se oikea" -suunta. Joskus on hyvä pysähtyä.

  Kun tietää mitä haluaa ja tinkimättä sinne pyrkii, niin eiköhän sieltä pokaali tule. Jos ei, niin ainakin pirusti parempi fiilis tekemisestä! Niin kauan kun kerran eletään, niin eletään sitten kunnolla. Väännä äijä väännä!

  VastaaPoista
 3. Jep, juuri näin.

  Helposti sitä aattelee että "sit kun on rahaa voi miettii isompia asioita" tms.

  Mutta vuosi vuodelta läpinäkyvämpi maailmamme on menossa siihen, ettei tarvi enää valita joko-tai.

  Rahaa pystyy nykyään tienaamaan myymällä hyvää, etistämällä sitä mitä haluaa tässä maailmassa edistää.
  Menestyä voi olemalla onnellinen ja edistämällä toistenkin onnea.

  Se on uutta ja se on hienoa.

  VastaaPoista
 4. Jess!! Siistiä saada tännekin keskustelua.

  Parasta on kun saa ympärille aitoja ihmisiä, joilla on hienoja päämääriä. Ihmisiä, jotka uskaltaa tehdä hyviä diilejä. Win win valintoja.

  Suomi on nykymeiningillä jäämässä muista jälkeen. Jos rohkeus puuttuu muut menee edelle.

  Tähdätään me huipulle niin ei tarvitse jälkeenpäin katua!

  VastaaPoista
 5. Terve Pessi!

  Mielenkiintoista luettavaa tuotat. Voisinko saada luolamieskunto-ohjelman s-postiini, kuten aiemmin totesit?

  Jos voit ystävällisesti lähettää sen, niin lähettäisitkö sen seuraavaan osoitteeseen: 00kaizen00@windowslive.com

  Thanks!

  VastaaPoista
 6. Tuf shit indeed!

  Kunto-ohjelman voi laittaa osoitteeseen janmaccs@gmail.com

  - Janne

  VastaaPoista
 7. pystykkö pistää mulle kans luolamies reeniohjelman.Kiitos.
  christian.lankinen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Jos tarjous on vielä voimassa niin ilman muuta saa tännekin laittaa ohjelmaa tulemaan: lunde85(a)gmail.com

  Vaikuttaa tosi mielenkiintoselta!

  Loistava postaus ja blogi muutenkin!

  VastaaPoista